krosto Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam, Specjalna dedykacja dla kolegi Piotrkur, od którego kupiłem ten model wiele wiosen temu, nie wiedząc, co dokładnie mnie czeka po otwarciu białego pudelka.. Miałem mieszane uczucia, z jednej strony dosyć ciekawe w swej różnorodności fototrawionki i gorycz nadlewek plastiku, którego ilość i tak była znikoma. Na dodatek straszyli na internetach, że kratownica z fototrawionki jest przeskalowana i nie ma sensu jej dotykać, ale na szczęście okazało się to być zwykłą szeptanką, bo wystarczyło trochę podszlifować wnętrze kokpitu przed zamknięciem Nie poddałem się i w końcu zrobiłem dziada, upiększając model motorem od Small Stuffa. pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Piękny szmatopłat. Tylko czemu jemu się jedno kółko rozjechało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Kółko z fototrawionek i pewnie się wygięło pod ciężarem modelu. Trochę szkoda, bo poza tym wygląda pięknie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2017 dzięki Kółko siedzi na bolcu (rurka z igły lub czegoś innego), który dosztukowałem, cały problem polega na tym że są niesklejone i się jedno rozjechało. Zostawiłem sobie furtkę na szprychy własnej roboty, ale chyba na wyrost, bo wygląda na to, że sam siebie oszukałem K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Bardzo fajna ta parasolka Gratki, to chyba maleństwo jest, mimo skali. Może foto z zapałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi