ZIO BY NAITT Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 To co widać , czyli Nieuport 17c1 z Eduarda w wersji Profipack + kalki SP-Decal . Model malowany Humbrolem H105 ( powierzchnie górne ) i H74 ( powierzchnie dolne . PZDR Cytuj
gulus Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Ładny model, ładny bo ładny i jeszcze ładniejszy ze względu na polskie malowanie (jednak lekka asymetria pomiędzy szachownicami na górnym płacie jest, ale mi to nie przeszkadza ). Cytuj
LordDisneyland Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Łaaadnie wyszedł, a początkowo nie byłem przekonany co do malowania. Cieszę się, że nie miałem racji, bo zacnie się dwupłacik prezentuje. Gratulki. Cytuj
sianko Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Witam! Ładnie i czysto zrobiony Nieuporcik!!!! Podoba mi się ciepły odcień elementów drewnianych. Jakiej farbki użyłeś? Pozdrawiam: sianko Cytuj
Constructor Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 ZIO BY NAITT a powiedz mi czym zrobiłeś osłonę silnika? wygląda cudnie! Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 Osłonę silnika pomalowałem najtańszym srebrnym metalizerem na rynku , czyli Humbrolem 27002 - ładnie błyszczy ale chyba nieco go przytłumię . Drewno robiłem jak zawsze , czyli : - H74 - Sidolux - Clear Orange Humbrol ( nakładany pędzelkiem ) - Sidolux PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi