Przemo1CK Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam! Właśnie ukończyłem takiego "potworka", jest to mieszanka Gaza AAA ze Zvezdy, oraz żywicznej konwersji firmy ARMO. Plus kilka dorobionych drobnostek . Jak zawsze malowany Pactrami, troszkę pigmentu Miga i tyle wszystkiego. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Dziwny pojazd jakby miał jakieś pustynne malowanie to wyglądały jak truck rodem z filmu MadMax ;) bardzo fajnie wyszły te belki na przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Model bardzo ładny i naprawde robi wrażenie. Bardzo mi się też potoba subtelność zużycia. Mam jednak zastrzeżenia do tych kalek. Jedyne wytłumaczenie jakie cię ratuje to że właśnie wyjechał z malarni gdzie je odswieżyli. W innym razie (o ile malowałeś aerografem) tryśnij je lekko bardzo rozcienczonym kolorem bazowym (a najlepiej jeszcze rozjaśnionym trochę) dorób e dwa otarcia na nich i przykurz trochę. Bo jak na razie to bez nich model byłby jak dla mnie rewelacyjny. Przy okazji poprosiłbym o opis jak malowałeś, bo malowanko naprawdę super (rozjasnienia, wasz itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Widziałem już tego "stwora" - na PWM go bodajże zrobił Kamil... Podobno z tego modelu zrobiono ta konwersję. Tak czy siak malunek jest super, jedynie kalki trochę odstają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam! Dzięki Panowie! Malowanko akurat w standardzie, czyli kolory prosto ze słoiczków. ciemnoszary - coś pod błękit i na to jasnoszary. Kalki są z modelu Messerschmitta, którego kupiłem jakieś 15 lat temu Innych nie miałem pod ręką, a szablony mi zaginęły... Ale oczywiście zaraz poprawię i puszczę tu foty. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Kurde a co to za wymysł, dziwne ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Nie ma to jak improwizacja...Radziecka myśl techniczna plus Niemiecka. Lubię takie ''dziwadła'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam! Piękny i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Piękny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 ciekawy i oryginalny pojazd. Koła strasznie szpecą - proponuję dedykowany zestaw MiniArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Czołem ! Dzięki wszystkim, aż mnie dziwi, że tylu z was podoba się ta pokraka. W następnym koła będą z Hussar'a Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi