Przemo1CK Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Czołem ! Właśnie ukończyłem T-70 z Miniartu. Model przerobiony na ciągnik w wersji niemieckiej. Do tego dodałem ładunek żywiczny z Verlindena.. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Całkiem miła dla oka "pchła". Wykonanie jak zwykle pierwsza klasa Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Niby małe, a cieszy . PS: Przemku dalej pisujesz artykuły do Modela fana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Jest świetny - kolory i brudzenie klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Witam! Dzięki, model polecam dla tych, którzy lubią sklejać bez szpachlowania itp. Mierzu pisałem, ale już nie jest wydawany. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Nie wiedziałem, że już nie jest. Mimo wszystko próbuj w innych np. SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 CZEŚĆ. Witam można powiedzieć " dobrego" znajomego skoro pisałeś do M.F.to pewnie nasze artykuły się spotkały .Model bardzo fajny nietuzinkowy ładne malowanie jednym słowem bajer. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Jak zwykle model pierwsza klasa. Jedynie kalki trochę rażą nowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 CZEŚĆ. Witam można powiedzieć " dobrego" znajomego skoro pisałeś do M.F.to pewnie nasze artykuły się spotkały .Model bardzo fajny nietuzinkowy ładne malowanie jednym słowem bajer. pozdro eljazz Tak, tak. Pamiętam twoje artykuły. Dzięki Nie wiedziałem, że już nie jest. Mimo wszystko próbuj w innych np. SM Już od dawna niestety . A ciekawy był to magazyn Próbowałem, ale ciągle się zebrać nie mogłem. Niebawem artykuły pojawią się w Brytyjskim SMMI. A ja z kolei pojawię się w Wielkiej Brytanii Bazylms - z kalkami jak zawsze u mnie, to już chyba przyzwyczajenie, lubię jak dobrze widać oznaczenia Ale przy następnym poprawię się. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Widzę lubisz zaskakiwać oglądających nietypowymi i oryginalnymi pojazdami. Przynajmniej ja nie widziałem jeszcze modelu T-70 w tej wersji. Pod względem wykonania nie ma się do czego przyczepić. Model jest wykonany w twoim stylu, który z resztą bardzo mi się podoba. Generalnie jest na czym zawiesić oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Podoba sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Mmmm coś na gąskach Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi