Przemo1CK Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Witam Pojazd gotowy, wątek warsztatowy można obejrzeć tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35003 od razu mówię, że to nie koniec, za moment zabieram się za podstawkę. Ukończony jest tylko pojazd... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Bardzo kolorowo, wygląda wręcz jak grafika. No ale wygląda bajecznie, do tego to tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Piekny model, a i tempo warsztatu było zawrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 To jeden z powodów dlaczego nie pokazuję "warsztatów", bo u mnie ten proces jest dość krótki Przyznam się, iż jak na razie mój rekord to dziesięć wykonanych od zera modeli w skali 1:35 w ciągu 7 dni... Co prawda ten jest wyjątkiem, gdyż robiłem go kilka dni Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Mimo moich obaw model wyszedł zacnie i co mnie urzeklo to obicia i zimowe brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ślicznie model się prezentuje efekt zimy dobrze odzwierciedlony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 To jeden z powodów dlaczego nie pokazuję "warsztatów", bo u mnie ten proces jest dość krótki Przyznam się, iż jak na razie mój rekord to dziesięć wykonanych od zera modeli w skali 1:35 w ciągu 7 dni... Co prawda ten jest wyjątkiem, gdyż robiłem go kilka dni Masz jakąś pracę?dom albo coś??!! szacun noramalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Widziałem na żywo podoba mi się , brakowało mi jedynie podstawki ale myślę iż coś z modzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi