Leeb Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Witam wszystkich. Chciałem się podzielić zdjęciami, mojego drugiego w życiu pojazdu, którego właśnie ukończyłem. Dorobiłem do niego małą podstawkę, z której jestem nawet zadowolony. Model ten wiele nauczył mnie w kwestii pancerki w 1/35. Nie ustrzegłem się kilku błędów, które będę chciał wyeliminować w następnym projekcie. Proszę o konstruktywną krytykę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Jak dla mnie całość prezentuje się ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 W temacie tego pojazdu mogę coś powiedzieć, gdyż mam go na rozkładzie. To co napisałem przy swoim, ten pojazd zrobiony jako zamknięty, traci min. 50% na wyglądzie. Po prostu jest mało atrakcyjną "cegłą" na gąsienicach. Dlatego ja bardzo cenię każdą próbę pokazania wnętrza. Zewnętrznie w Twoim wykonaniu wygląda całkiem spoko. Troszkę razi połączenie gąsienice - ziemia. Przy swojej masie powinien odrobinkę być zagłębiony. U Ciebie momentami "lewituje". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Całość mi się bardzo podoba, a uwaga co do gąsienic została wymieniona przez kolegę wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 całkiem ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Oprócz tego co koledzy napisali, dodam że bardzo mi się podoba wykończenie, wietnamske zakurzenie wyszło bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Zgadzam sie z kolegą Moses czuć klimat reszta jak wyżej,no i reflektory(chyba)nie powinny być srebrne(przynajmniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi