dzidas71 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Witam , przedstawiam model zrobiony 3 lata temu , ale błędnie pomalowane wtedy wnętrze (kość słonowa) nie dawało mi spokoju. Dodatkowo doszła podstawka i kilka "ozdobników". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Bardzo mi się podoba. Ma klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Ciekawy model, jedyne czego mi brakuję na tej podstawce to figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Wyszło nieźle. Tak jak Rafał pisze przydała by się z jedna figurka na podstawce.Na pewno ożywiła by całą scenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 4 Maja 2013 Autor Share Napisano 4 Maja 2013 Pewnie macie rację co do figurki , ale rewitalizacja przebiegała szybko , abym do Inowrocławia pojechał z więcej niż dwoma modelami Raczej na pewno po raz trzeci nie wrócę już do Adlera . Mam za to w planie ładnego Pz. II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi