makinen Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Dobrnąłem po przygodach. Dorobiłem zaplanowane rzeczy+ drobiazg: antena PLGR wraz z kabelkiem. Wyszło jako-tako. Zadowolony jestem z minimalnego kurzenia- widać ślad, ale syfu nie ma. Model Bronco, wieża z M1151 Academy, robot TALON z AFV Club, sztywny hol z Legenda, walizka sterowania robotem z Legenda. warsztat---> viewtopic.php?f=87&t=37819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Podoba mi się malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Bardzo się podoba, chciałbym żeby mój tak wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 ...a gdzie ten Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Fajny sprzęcik. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi