adam juszczak Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Jak dla mnie amatora - Yest OK. Niech się teraz "profesory" wypowiedzą Ci od technik ;). Dobrze zrobiony to i nie "popaprany" bo i po co ? lekko przykurzony jeno - wystarczy mu. "Skala robi różnicę" - coś o tym wiem. A co do podstawki - niezły pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Bardzo ładny model . jakich farbek urzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 No i pięknie. A teraz Adamie z niecierpliwością czekamy na prawdziwy smaczek w postaci dioramki z tym bohaterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Bardzo przyjemny model, trzymasz poziom. Mam pytanie i prośbę, mógłbyś opisać jak robisz sternantenę? Czy może to gotowy produkt? Wygląda świetnie, sam próbowałem kiedyś taką zrobić, ale nie wyszło kompletnie, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Sternantenne jest od Parta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Ok, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Bez winietki? Bez drzew? Co się stało?! Chciałbym kiedyś tak umieć pomalować model ... Zafafluniony umiarkowanie przód transportera -świetny. Czy mógłbym prosić o zdjęcie z góry? Cuś tam ciekawego się dzieje, ale nie za bardzo widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Nie moja sklala, ale doceniam kunszt modelarski i detale w tak małej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Co się stało?! Robią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Model ładny, a teraz udaję się do działu dioram na zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 No to ołrajt, niepotrzebnie się niepokoiłem Dawaj fotos z góry, ciekawość mię zżera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi