DarkWing Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Przedstawiam galerię świeżo ukończonego kota..... PzKpfw VI Tiger - model w skali 1:16 pochodzi z kolekcji Hachette. Jest zbudowany z plastiku oraz metalu. Posiada pełne wnętrze (widoczne na zdjęciach w wątku warsztatowym), ruchomą wieżę, lufę oraz w pełni działający układ jezdny. Model z racji wydawnictwa oraz pewnych uproszczeń wynikających z konstrukcji nie jest doskonały. Osobiście niczego nie poprawiałem i nie zmieniałem. Starałem się zrobić go jak najdokładniej z tego co było. Malowanie.... hm... po wielu wątpliwościach i dyskusji zdecydowałem się na: Kamo w miarę podobne ale numer wozu inny.... Pewnie jest to błędne z oryginałem ale nie dbałem o to zbytnio. Model podoba mi się i jestem zadowolony z jego wykonania... Pomijając wyżej wspomnianą merytorykę sami proszę zobaczcie jak mi to wyszło i oceńcie modelarską robotę Dwa ostatnie zdjęcia przedstawiają moja skromną rodzinkę pojazdów w 1:16... skromna ale powoli rosnącą. W dalszej kolejności do istniejących modeli dołączy Renault Ft-17 oraz Tygrys Królewski oraz amerykańska półgąsienicówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Pomijając merytorykę to całkiem ładnie wygląda. Nie podobają mi się natomiast liny umieszczone na boku - w tej skali powinny być lepiej skręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Piękny model, a co do lin kolega ma rację, trochę dziwnie wyglądają, jak włosy dziewicy Wandy co za Niemca wyjść nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 hoh..model extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Taki duży model musi być ekstra na wyżywanie się w weatheringu szkoda, że tak mało u ciebie tego.. mało brudu, piachu i brudu i piachu i brudu i piachu i odprysku konkretniejszego nie widać. Ogółem mogłeś się bardziej postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi