Zekar Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Witam, Zlepiłem takiego szkraba, model wzbogacony o blaszki Abera z Schurzenami, ale z montowania samych osłon na razie zrezygnowałem, tak mi się bardziej podoba. Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Niezły. Mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Powiem tak dunkelgleb jest taki jak powinien być,brudzenie mniej lub bardziej udane,jednak sam model jest "uroczy"(ma w sobie coś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Wszystko jest super . Hmmm ... ale czegos mi brak . Ale to mmoja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Hmm, motylka na lufie?? Ogólne bardzo miła scenka, sielankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 no właśnie odnośnie koloru...co to za farba? gotowy produkt czy mieszanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Bardzo fajny, niezniszczony i "nieusyfiony" za bardzo - Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Tak jeszcze na marginesie, to model wcale nie wygląda na 72-kę, tylko 35-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Podoba mi się całość - tak jakoś bez przepychu, w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Witam, Dzięki Panowie za wszystkie komentarze. co to za farba? gotowy produkt czy mieszanka? Farba to mieszanka, a konkretnie rozjaśniony dunkelgelb 1943 od Pactry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Świetna robota - bardzo mi sie podoba. Wszytsko ze smakiem i gracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi