DARTH Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Witam ponownie, model bardzo relaksacyjnie potraktowany, trzy tygodnie jak na mnie to sprint. Z dodatków ograniczniki Aberowskie oraz lufy RB. Trochę skratcha (przedni ad armor) i kilka drobnych przeróbek jako że model pudełkowy to typowy wczesny esdek, a mój miał być już po modernizacjach. Pojazd w barwach drugiej SS Das Reich gdzieś w Rosji. Cytuj
bazylms Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Podoba mi się, choć nad fotkami będziesz musiał posiedzieć. Kurzenie to pigmenty czy aero? Cytuj
DARTH Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 Krzysiek znasz moje fotki trochę i wiesz równie dobrze jak ja że nie wycisnę z siebie nic więcej hehe. Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. Cytuj
Demonion Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Światło do zdjęć strasznie przekłamuje. Bokiwyglądają jak nie pasujące do bryły pojazdu. Samo okurzenie też wydaje się niejednorodne. Gdzieś mam zdjęcie takiego Ezdeka z frontu wschodniego za lata 41 na Ukrainie i tam kurz tworzył niejednorodne plamy na powierzchni całego pojazdu lecz kolor pojazdu był rozpoznawalny. Lepsiejsze zdjęcia pewnikiem poprawią odbiór. PS. Darth a pamiętasz moje fotki??? Też były porażką totalną, teraz to już są tylko lekką porażką. Cytuj
pedzelek Napisano 12 Stycznia 2015 Napisano 12 Stycznia 2015 Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. A jaki dokładnie zmywacz? Model super! aktualnie maluje skdfz 251/1 dlatego interesuje mnie twoje wykonanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi