wosiek Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Mój najnowsy ulepek czyli słynny Kubelwagen w służbie powojennej niemieckiej poczty w latach 1946-47. Pojazd w zasadzie powinien być w dziale "Cywile", ale ostatecznie postanowiłem być wierny starym nawykom Inspiracją było zdjęcie znalezione w internecie przy okazji poszukiwań Powstańczego Kubelwagena i postanowiłem sobie trochę oderwać się od tematu rzeki. Skala oczywiście 1:72 Teraz moje wypociny Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Całkiem miły modelik , fajnie wygląda a poza tym jestem pod wrażeniem klejenia tej skali !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Podoba mi się wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Bardzo fajny projekt. Podoba mi się to"przy okazji" które daje wymierne efekty. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 bardzo ładny model i ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Bardzo ładny model, podstawią też niczego sobie, ale lepiej by to wyglądało, gdyby była trochę większa od modelu. Oczywiście jest to tylko moje spostrzeżenie, nikt nie musi sie z tym zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 Dzięki Panowie za miłe słowa. Zdjęcia są niestety słabe ( staram się jak mogę, ale chyba jestem za stary na takie nauki ). W realu model moim zdaniem trochę lepiej się prezentuje. Bardzo ładny model, podstawią też niczego sobie, ale lepiej by to wyglądało, gdyby była trochę większa od modelu. Oczywiście jest to tylko moje spostrzeżenie, nikt nie musi sie z tym zgadzać Może masz rację, ale wielkość podstawki została wymuszona rozmiarem bazy (typowa plastikowa baza pod figurki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi