MichalZ Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, do zaprezentowanie mam model pojazdu ShkH Dana vz.77 , model w Barwach Polskich Sił Zadaniowych w Afganistanie 2013 r. , o nazwie własnej "DANUSIA", bazą był zestaw firmy Hobby Boss . Model wziął udział w 9 Inowrocławskim Konkursie Modelarskim ,gdzie zdobył wyróżnienie oraz nagrodę "ORZEŁ" od Stowarzyszenia Modelarzy Redukcyjnych z Gniezna za "najlepszy model według tego Stowarzyszenia ." Oraz nagrody,niestety z racji gabarytów,nie udało się wszystkiego na jednym zdjęciu zmieścić : Pozdrawiam. Cytuj
Desaxe Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Nagrody zasłużone w całej rozciągłości piękny model Cytuj
wisa Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Model bardzo ładny, gratuluję nagrody. Mógłbyś co nieco napisać o malowaniu? Jakich farb użyłeś? Czy zastosowałeś też jakieś dodatki do modelu? Cytuj
kubisz Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Rzucił mi się w oczy w którejś z relacji zdjęciowych z Inowrocławia, i proszę - jest też pełna galeria. Podoba się, bardzo Sam w sobie pojazd bardzo ciekawy, a tym bardziej w takim wykonaniu Cytuj
hypnos82 Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 A można wiedzieć jakimi farbami był malowany i rozjaśniany ? Cytuj
MichalZ Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, Dziękuje za pozytywny odbiór modelu , a więc model malowany był tamiy-ami, rozjaśniany białą tamiyą (do kolorówch nato dodawałem kilka kropel białej,),po mniejsze szczegóły to pactra itp . Pozdrawiam Cytuj
gumowy01 Napisano 29 Kwietnia 2015 Napisano 29 Kwietnia 2015 Ale skubana ładna. Brawo i gratulacje za nagrodę. Coś mi się wydaje że wyhaczysz nią jeszcze nie jedno trofeum Cytuj
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Napisano 30 Lipca 2019 W dniu 29.04.2015 o 02:23, gumowy01 napisał: Ale skubana ładna. Brawo i gratulacje za nagrodę. Coś mi się wydaje że wyhaczysz nią jeszcze nie jedno trofeum I miałeś rację ,na początku tego roku Danusia wzięła udział w zawodach w Aleksandrowie Łódzkim gdzie zdobyła nagrodę specjalną miałem problem aby zmieścić wszystko na jednej fotce z tąd i taka perspektywa i trochę kolory inne 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi