wolfenstein Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Witam wszystkich! Jest to "oryginalny". "Oryginalny" po mojej interwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 heh, "niezła" różnica! strasznie gąsienice wyszły. Moim zdaniem za mocno w czerwień wpadają. Dasz radę coś z nimi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Łańcuchy są naprawdę złe.Nie mam nic do ich wymiany. Zrobiłem to bardzo zardzewiały, ale ja tak to zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Ciekawa przemiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Do gąsienic to najlepszy moim zdaniem jest Vallejo German Black Brown Camo. Po twoich zabiegach dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Nice job! Operation "PimpMyRide" was succesful ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Ha ha ...też zakupiłem sobie ten model.Seria Tanki Mira.......super jest ...teraz wiem jak zmalować swojego. Jakich kolorów kolega użył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Greate transformation very well job. But the caterpillars have done more rust and less cherry. Regards Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 Dzięki chłopaki! Model malowanie №1713 Model Master.I dodaje białą farbę, aby rozjaśnić. Wykończenie- AK Interactive №12 , pigment Agama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 A możesz mi wytłumaczyć co wspólnego z modelarstwem. Ze kolekcjonerstwem i owszem. Oprócz tego , że go w miarę nie źle pomalowałeś to modelarstwem redukcyjnym nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Bardzo fajnie go pomalowałeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 A możesz mi wytłumaczyć co wspólnego z modelarstwem. Ze kolekcjonerstwem i owszem. Oprócz tego , że go w miarę nie źle pomalowałeś to modelarstwem redukcyjnym nie ma nic wspólnego. Może kolega go rozkręcił,poprawił kilka rzeczy ( mam ten model i wiem ze kilka rzeczy da się poprawić). Zresztą pomniejszona kopia oryginału to jakby nie było modelarstwo redukcyjne. Kwestia materiału. Plastikowy model w gruncie rzeczy też jest gotowy. Kwestia sklejenia. Oczywiście to moje zdanie i nie zamierzałem negowac zdania Twojego.Szanuję Twój punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy P Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Bardzo fajnie zrobiony. Widać, że go zwaloryzowałeś tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi