erolo2000 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Kolejne "maleństwo" do kolekcji Polscy Pancerniacy 1939-1945 ukończony (18ty model). Zajął mi 16 godzin . Malowany pędzlami jak zawsze , numery i pasy również ręczna robotka . Kalki z orłami od toro, lufa od Abera .Przydział : 3 kompania, 4. Pułk Czołgów Ciężkich . Operacja Berlińska kwiecień - maj 1945. Wieżyczka gotowa do brudzingu itd. I gotowiec: Koniec już sovieckich maszyn czas na Prawdziwie Polskie Siły Zbrojne - na Zachodzie i kolejne 12 modeli do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Jak zawsze super praca. I expresowe tempo. Piękny model. Pokaż proszę zdjęcie jak się prezentuje cała ta 18stka naszych wojennych maszyn. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agata Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Ładny model, ale ostatnie zdanie słabe żeby nie powiedzieć nędzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Fajny IS To teraz czekamy na Shermany i Cromwelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo elegancki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Całkiem fajny IS! Ciut małe jak na IS-a zwisy gąsienic, ale ujdą. Super pasy identyfikacyjne - jak malowane szczotką moczoną w wiadrze z farbą czyli tak jak w rzeczywistości. O ile się orientuję nasze IS-y na froncie km-ów plot na wieży nie miały. Dał bym mocniejsze wytarcia na kołach i gąsieniach w miejscach styku - IS-y nie miały bandaży, goły metal tarł o metal i wycierał do połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Ma coś w sobie ta skala. Fajny karaluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Szczepan Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Też lubię 1:72. Bardzo ładnie wyszedł Ci ten model. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Miło ,że się podoba nie tylko mi . Dzięki za komenty...Wiem ,wiem Michale o tym Kmie (DSzK),ale nie mogłem sie powstrzymać z jego umieszczeniem na modelu tak pięknie odzworowany jak na ta skalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi