Krzychu126 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Długo nie pokazywałem modelu z różnych powodów ale przyszedł czas na fotki gotowej Supry. Jestem świadomy tego że model nie jest idealny i ma kilka niedosiągnięć ale efekt końcowy jest dość... zadowalający. Bijcie do woli... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Oj od razu bijcie Sam model bardzo mi się podoba. Jedyne co mi się rzuciło na oczy to odcisk palca na jednym z przednich reflektorów. Malowanie też wyszło ładnie. Ogólnie model wygląda jak dla mnie przyzwoicie Mam pytano. Czy te butle z podtlenkiem azotu są w zestawie czy dałeś je od innego modelu??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 wszystko super tylko trochę nie pasują światła przednie do reszty taka mała luka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 Nic do modelu nie dodawałem tylko zrobiłem badlook, butle, klatka i wzmacniacze były w zestawie. Dzięki że się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Mogłeś spróbować z "profesjonalnym" badlook'iem (chodzi mi po prostu o przedłużenie maski) I też trochę razi spasowanie elementów (tylni zderzaczek itp.) Ale ogólnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Ok. Dzięki. Więc na 80% mam już dawcę organów do nowego projektu A co do twojej Supry to wygląda świetnie Silnik ładnie się prezentuje no i ten "badlook" wyszedł fajnie Czekam na następny Twój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Wygląda przyzwoicie. Jednakże zwraca uwagę niedopasowanie elementów. Czy to wina wyprasek czy Twoja? Mogłeś zapuścić na czarno linie podziału. A swoją drogą są one strasznie wielkie i grubaśne ale to ewidentnie złej jakości wypraski. Pokusiłbym się o zrobienie ich od nowa. Czy mi się wydaje czy nie ma tu bezbarwnego na bazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Jak to się stało że temat mi umknął.... Z daleka bryczka wygląda naprawdę ładnie. Z bliska niestety wychodzi parę niedoróbek Przedni zderzak - widać nie zaszpachlowane ubytki w plastiku, ten "badlook" to ci nie wyszedł - tzn nie wygląda on dobrze przez to, że jest namalowany - mogłeś przedłużyć maskę, albo dać nakładki na światła z polistyrenu - wyglądało by lepiej. Jak zauważył Trojan na kaście chyba ( chyba na pewno ) nie ma bezbarwnego... O uszczelki się nie czepiam - sam mam z tym problemy Ogólnie model niezły - i tak dużo ci się udało wyciągnąć z tego gniota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Lipca 2009 Autor Share Napisano 21 Lipca 2009 No niema cleara bo jak testowałem go na progu to się pożarły lakiery i wyszła szara kaszka, co do zderzaka to nie zauważyłem że są tam ubytki ale od góry zaszpachlowałem, uszczelki - supra prawie nauczyła się latać..., zderzak jest niedopasowany ale jakbyście widzieli jak wyglądało to pierwotnie to byście się przeżegnali lewą ręką, udało mi się to trochę poprawić. Przyznam że trzeba się z tym modelem nagimnastykować ale wydaje mi się że poradziłem sobie przyzwoicie. Dzięki za opinie, być może niedłógo kolejne galerie! Pozdrowienia z miasta na soli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ogólnie modelik się elegancko prezentuje, lecz jest kilka rzeczy, które rażą, np. prawy przedni klosz odstający od zderzaka, brak uszczelek przednich lamp i paluchy na karoserii Ja bym jeszcze zmienił w nim koła na nisko profilowane i obniżył zawieszenie. W silniczku przydałaby się turbinka dla poprawienia mocy tego cuda Ciekawie się prezentuje z tymi zielonkawymi refleksami ;) Również pozdrawiam z miasta na soli, już myślałem że tylko ja coś grzebie w cywilu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Tak w ogóle to silniczek ma dwie turbinki znajdujące się pod kolektorem ssącym (na lewo od pokrywy zaworów połączony ze stożkiem) Te zielone refleksy to po prostu kolor ścian pokoju ale fajnie to wygląda. Co do paluchów to pucowałem ile sił a nie chciały do końca zejść. Taki ładny model na półeczkę... Dzięki jeszcze raz! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Trochę dziwne rozwiązanie z turbinkami pod kolektorem, ale tak wymyśliła Aoshima Wszystko ładnie wykonane, a najbardziej podoba mi się deska rozdzielcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi