pudzian30 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Witam od kiedy była dostępna w sprzedaży zaraz ją zakupiłem i zabrałem się do pracy w miare możliwości czasu pracowałem przy niej i wkońcu ją skończyłem. oto efekt mojej pracy jest pare błedów które później poprawie. Zrobiłem plandekę zwijana a reszta jest orginalna. Oto fotki samej wanny: A tu zaczepiona pod volvo: Plandeka zwinięta: Plandeka rozwinięta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 No to mamy pierwszą wannę z italerki Bardzo ładny model ale czy ja dobrze widzę, że na zderzaku nie za szpachlowałeś jam skurczowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Tak dobrze widzisz nawet nie zwróciłęm na to uwagi ale da sie to poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Witam! Wreszcie jest i wanna w galerii. Plus za sam temat, a drugi za wykonanie. Bardzo ładny zestawik Ci wyszedł Fajnie, że plandeka jest zwijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Brawo Całkiem fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 No, no wanienka wyszła konkretna Fajnie dobrane kolory Klasa, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Bardzo ładnie wygląda podczepiona pod volviaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Ja mam tylko jedno ale. Tablice informujące że jest to zestaw (żółte prostokąty) powinny być raczej na zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Sam jeżdze cieżarówka i powiem ci ze różnie ludzie to zakładaja ale tak też widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Ale i tak wanienka wygląda super. Ja mam trochę inną koncepcję dla niej ale najpierw trzeba ją kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Wanna bardzo ładna też zamierzam ją zrobić po Volvo tylko , że chińczyka i będzie biało-czerwona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Fajny zestaw - wanienka całkiem ładnie wykonana. Mam tylko zastrzeżenia do siłownika - coś się wygina - może góra źle pracuje. Poza tym, szkoda, że nie okleiłeś go folią błyszczącą (samoprzylepną) - prezentowałby się bardziej realistycznie. No i szkoda, że nie było warsztatu, bo można było te sprawy załatwić na bieżąco... Ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Mam pytanko do tej wanienki.Jaka fabra ja pomalowales srebrna blyszczaca czy jakas inna.Bardzo bym prosil o odpowiedz gdyz nie wiem na jaki kolor mam ja pomalowac bo chce miec taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Przy następnym modelu postaram sie prowadzić relacje z budowy. A co do koloru to jest o kolor aluminum tylko nie pamietam nazwy farbki a nie ma mnie teraz w domu jak wróce to dokładnie ci podam nazwe farby jeśli poczekasz. Siłownik pracuje dobrze tylko od cieżaru sie tak wygina jak bym dobrze podparł to będzie prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Rozumiem ze siłownik i plandeka to własna produkcja? Ogólnie fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 siłownik A skąd te przypuszczenia? Przecież to model wywrotki, więc siłownik musi mieć w zestawie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Plandeka to mój pomysł a siłownik orginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Mam pytanko do tej wanienki.Jaka fabra ja pomalowales srebrna blyszczaca czy jakas inna.Bardzo bym prosil o odpowiedz gdyz nie wiem na jaki kolor mam ja pomalowac bo chce miec taka sama. Masz pytanie do wanienki ? Po kija to w każdym poście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Post skasowany z powodu znaczącego naruszania zasad obowiązujących na forum. To nie jest czat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Ale myślę że dwa uśmieszki by wystarczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 heh;d;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Jarku ale ale ja przeglądałem in-boxa ten wywrotki oraz instrukcję i nie zauważyłem żeby był tam siłownik składany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Truckerek93: Źródło:Wettringer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Piękny zestawik z tą wanienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Hmm, nie zauważyłem. Dzięki. Za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi