tomeka6 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 witam na forum. oto moj ostatni model, nad ktorym spedzilem ponad 6 miesiecy. mam nadzieje, ze sie wam spodoba. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Witaj! Podwędzili foty... Zdjęcia wstawiasz tak: Popraw to Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Popraw, bo jeśli pracowałeś 6 miesięcy to z pewnie jest co ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) przepraszam za nieporozumienie, ale troche sie jeszcze gubie na tym forum... Edytowane 11 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 reszta fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Fotki widać model jest imponujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 No kolego zatkało mnie . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 ŁAŁ super wykonana skanka. Bardzo mi sie podoba jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Kurde zajebiaszcza scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Księżna naprawdę imponująca,czekam na kolejne modele w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Wow !!! Super model ! Nie ma się do czego przyczepić - tylko chwalić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 dzieki bardzo za mile komentarze. mam jeszcze volvo z 5-cio osiowa przyczepa, ale fotki zamieszcze dopiero jutro wieczorem. pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Brak słów... Czekamy na Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Mistrzostwo świata normalnie. Aż chce się oglądać. Przewijam tą rolką w górę, w dół i nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Brak mi słów... Perfekcja w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Tylne oświetlenie, rury wydechowe i w ogóle super. No ale to co mi się jednak nie podoba, linie podziału na drzwiach, zdaję się że ich nie ma. Wielki dotykowy panel lcd, zamiast gałek, przełączników, pstryczków. Fotele pomalowane na kolor metalik, no ale to akurat kwestia gustu. No ale to i tak jeden z lepszych modeli w tym dziale. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Kolego jestem fanem właśnie tego tupu tuningu,mało jest tego na forum.Szkoda że nie ma warsztatu Twojej pracy było by co podziwiac.Za model oczywiście brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 zatkało mnie że zrobiłeś fajny model scanii r620 piraci postaw na model truck mania ten model może wygra zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 zatkało mnie że zrobiłeś fajny model scanii r620 piraci postaw na model truck mania ten model może wygra zawody Umiesz pisać po polsku, czy tylko Kali być, Kali mieć ? Użytkownicy upominają Cie na każdym kroku, a nadal piszesz bez jakiejkolwiek ogłady jakbyś miał 5 lat i dopiero co uczył się układać zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Super wygląda ale wydaje mi sie że było by o wiele lepiej jak by rurarz z przodu był chromowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 A fotki z budowy są?? Rama i silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toommaszeek Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Scania jest śliczna Wzorowałeś się na jakimś modelu A fotki z budowy są?? Rama i silnik? Też jestem ciekaw jak wygląda silnik i rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Super wygląda ale wydaje mi sie że było by o wiele lepiej jak by rurarz z przodu był chromowany Orurowanie jest perfekcyjnie pomalowane na chrom, nie wiem czemu tak wyszlo na zdjeciu. Postaram sie w takim razie zrobic ze dwie fotki w innym swietle, bo jak patrze na te zdjecia to jakby inny model wyszedl - kolor zbyt czerwony no i rury wyszly bialo szare.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Scania jest śliczna Wzorowałeś się na jakimś modelu A fotki z budowy są?? Rama i silnik? Też jestem ciekaw jak wygląda silnik i rama. Nie, to model mojego pomyslu. Troche mi pomogly fotki Scanii "Legends" i Scanii "Viking" Visy Valkonena. Sorry, ze nie zamontowalem zadnych fotek z warsztatu, ale mialem problem z aparatem w tym czasie, a chcialem zdazyc z modelem na konkurs modeli w Irlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi