Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Model skończony, zwyczajnie mi nie wyszedł jest wiele rzeczy które nie zadowalają mnie, nie wiem z jakiego powodu po wklejeniu przedniego zderzaka nie można uchylić kabiny, już z samego początku jakoś tak wisiał opadnięty. Ten projekt malowania to też nie był trafiony, mam naukę że elementy malowane Alcladem trzeba od razu lakierować clearem. No nic , wypada powiedzieć tak: MAN jaki jest -- każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Całkiem przyjemnie to wygląda, tylko z tego co się orientuję tabliczka TIR bezwzględnie do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byku Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Nawet fajny tylko te kabe są jakieś za długie albo mi się wydaje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Całkiem przyjemnie to wygląda, tylko z tego co się orientuję tabliczka TIR bezwzględnie do usunięcia. Może i tak ale....... to jest próba naprawienia błędu lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Nawet fajny tylko te kabe są jakieś za długie albo mi się wydaje. Pozdrawiam Wiesz , być może ale musi upłynąć trochę czasu aby wszystko doprowadzić do ładu. Nie przymierzałem go dobrze do tej rynny podczas robienia zdjęć. Wszystko było tak spontaniczne . Mimo wszystko dzięki Wam za miłe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 M-A-N fajny,osobiście nie pasi mi tylny zderzak,malowanie fajne.Model generalnie przyjemny dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 M-A-N fajny,osobiście nie pasi mi tylny zderzak,malowanie fajne.Model generalnie przyjemny dla oka Dziękuję , to siódmy " europejczyk" z jakich mam i najgorzej mi się go robiło. Ale dzięki że mimo wszystko się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Malowanie rzecz gustu, lecz gdyby ten chrom był czym innym zastąpiony - to kto wie jak by to wyglądało Czemu tylko przednie lampy, nie są czarne ? A z wanną fajnie się komponuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Model bardzo fajny. "MARK666", chromu nie mozesz malowac clearem, bo ci wyjdzie szaro bury, no i nie wolno dotykac palcami czesci juz pomalowanej bo od tego robia sie brzydkie, szare slady, ktorych juz nie usuniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Model bardzo fajny. "MARK666", chromu nie mozesz malowac clearem, bo ci wyjdzie szaro bury, no i nie wolno dotykac palcami czesci juz pomalowanej bo od tego robia sie brzydkie, szare slady, ktorych juz nie usuniesz. No właśnie --- wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Nie ma zdjęć z innych Twoich tematów też poznikały. Z tego co widzę fotki masz na fotosiku i chyba przekroczyłeś miesięczny transfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja też ich niestety nie widzę:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Kużwa, przecież opłaciłem abonament Już wiem, trochę cierpliwości, powinno za niedługo wszystko wrócić Już wszystko jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Już widać fotki Kilka uwag napisali koledzy, mi natomiast trochę nie pasują (do reszty) kapsle na przednich piastach, tylne też mogłeś pomalować. No i ten alclad, jestem sceptycznie do niego nastawiony. A tak to zestaw całkiem milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Już widać fotki Kilka uwag napisali koledzy, mi natomiast trochę nie pasują (do reszty) kapsle na przednich piastach, tylne też mogłeś pomalować. No i ten alclad, jestem sceptycznie do niego nastawiony. A tak to zestaw całkiem milusi Dzięki. Tak teraz wiem że alclad chyba najlepiej spisuje się jako środek " naprawczy" tzn. jakieś rury, przewody, felgi, kominy-- elementy których po zamontowaniu już się nie dotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 super model man-a f 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi