WuZiMu Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Witam. Mam do zaprezentowania świeżo ukończonego Dafa. Prosze o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Sorki ale tu nie ma co komentować. Model sklejony, ale nie pomalowany, łączenia na zbiornikach nie szpachlowane, miniaturki w galerii każą mi otwierać kolejną stronę, reklamy zasłaniają zdjęcia tak sobie pstryknięte, model na nich wygląda mało atrakcyjnie. Przy następnym modelu popraw to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Jak wyżej. Ilość jak i ostrość zdjęć powala. Model nie pomalowany, nie szpachlowany jak i nawet nie szlifowany. Co najwyżej można pogratulować oszczędności w kleju co spowodowało brak zacieków na modelu. Rozumiem że pierwszy model. Przy drugim proponuję założyć wątek warsztatowy i zwolnić tępa przy klejeniu. Powodzenia przy kolejnych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 A ja mam pytanie jak długo go robiłes?Model na gwiazdke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Kleju nie widać.Model wydaje się być czysto sklejony ale następnym razem psiknij go farbką. Efekt 100% lepszy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Brakuje głównej fotki z przodem ,pojazdu jak możesz to wstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuZiMu Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2010 Skończyłem go w 3 dni. Mam nowe zdjęcia. Trochę badziewne oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Patrząc na niego to i tak długo. Myślę, że taki model składa się najwyżej 3h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Sandi niee ja swojego pierwszego Dafa (SSC co prawda) składałem no z jeden cały dzień ( od wieczora do rana z przerwą na spanie w zapachu kleju) Jakiś model z silnikiem składało się z 1,5dnia wiec i tak długo ten był składany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WuZiMu Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Dlatego tak długo bo czasu nie miałem, robiłem tylko wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Kalkomanie dobrze wyszły, tylko trochę farby poskąpiłeś Nie jest źle, mój pierwszy truck wyszedł sporo gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi