Maverick Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Witam;) Przedstawiam moją pierwsza osobówkę. Bez żadnych fajerwerek, prosto z pudła. Sklejało się bardzo przyjemnie i wszystko pasowało do siebie. Model potraktowałem jako odskocznię od ciężarówek i przyznam szczerze, że swoją powinność spełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Bez żadnych fajerwerek, prosto z pudła. Ty chyba żartujesz, a oświetlenie? Perfekcyjny lakier .... Mozna by jeszcze wymienić kilka zalet. Według mnie model super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Super Super... Swietny lakier i to oświetlenie... Dbałość o szczegóły A co z Petkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za dobre słowo Co do Peterbilta to za niedługo będzie ciąg dalszy. Przyznam szczerze, iż trochę straciłem weny do niego i musiałem odpocząć, stąd między innymi osobówka, bo jakoś tak dużo szybciej się skleja niż ciężarówki. Chcę zrobić w nim nowy zderzak na przód i na tył oraz spojler na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 To skala 1/25? bardzo ładna polerka, dodaje uroku. Mnie najbardziej urzekło oświetlenie wnętrza, zegary i nawigacja. Rewelacja! Przednie lampy też bardzo ładnie wyszły. Pogłębiałeś linie podziału? Pokaż tego rumaka pod maską (bo chyba ten model miał silnik, z tego co pamiętam ;D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Model bardzo ładny. Lakier jest ekstra Ale kalki "GT" są ciut za nisko, a uszczelki szyby w drzwiach mogłyby być czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Świetnie i bardzo efektownie wykonany Mustang. Bardzo miło się go ogląda Ponawiam pytanie kolegi Raptownego. Czy linie podziału były pogłębiane ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Piękny, lakier jak z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Ładny model Pokrywa silnika wygląda na zdejmowaną, jest motorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 tak pokrywa jest zdejmowana, kolega się nie chwali, może po przerókach wylądowała tam bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Czasu bardzo mało więc w skrócie odpowiem na pytania ;) Jest to skala 1:25, linie podziału oczywiście pogłębiłem, silniczek też jest (fotki wystawie w weekend). Pokrywa silnika jest zdejmowana. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 silniczek ... jeszcze kiedyś dorobi się przewody i to na tyle ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi