Wierzbol Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Po długim czasie powrót, zapowiadałem że będzie El Camino no i jest, oceńcie sami. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Nie wiem czy u mnie nawale ale fotki się nie wyświetlają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 U mnie też się nie pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamilx Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 U mnie również brak fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Hehehe No a ja myślałem, że mi tak net zamula i czekam, czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mat Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Mi też nic się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Poprawki naniesione, teraz śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamilx Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Zdjęcia wskoczyły i ukazał się bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mat Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Ładny, ładny. Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Bardzo fajne ogólne wykonanie urokliwego samochodu. Czepiłbym się następujących spraw: jamki skurczowe na słupkach, nieciekawe wloty powietrza na podszybiu (jeśli zapuszczałeś łosz'a olejami to możesz to spokojnie przetrzeć, żeby zostawić ciemne wnęki) i jakiś "artefakt" na tylnej klapie pod srebrnym paskiem. Bardzo podoba mi się pas przedni. Udany model. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek111 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Bardzo ładny model. Felgi i silnik są z pudła czy oddzielnie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Bardzo ładny model. Felgi i silnik są z pudła czy oddzielnie kupione? Modet to: koła z przód 19 cali tył 23 cale firmy Pegasus Hobbies silnik jest kitowy, razem z tym dolotem, dołożyłem kable do rozdzielacza z prowadnicami kabli które pomalowałem na czerwono z takiego zestawu firmy Detail Master lecz sam rozdzielacz wykonałem własnoręcznie z ramki modelu. Wymieniłem kable na dolocie z plastikowego odlewu na plecionkę z takiej końcówki smyczy z wprowadzonym drucikiem zamiast żyłki. Wymieniłem tym samym sposobem rurę łączącą chłodnicę z silnik, oraz kable termy z plastikowych na kabelki Kilka elementów fototrawionych wziąłem z tego zestawu firmy Model Car Garage, reszta mam nadzieję że się przyda przy docelowym modelu Chevelle '70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Fajny temat i swietnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 No i po naprawieniu fotek ukazał się piękny model. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Chylę czoło Bardzo podoba mi się Twoje El camino, taki stary, porządnie zrobiony dupowóz Jedno pytanko, paski na masce to kalki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Chylę czoło Bardzo podoba mi się Twoje El camino, taki stary, porządnie zrobiony dupowóz Jedno pytanko, paski na masce to kalki tak? Tak to kalka z Camaro '69 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=26946 trochę się namęczyłem żeby ją dopasować do tej maski, tym bardziej że musiała być stara i sprawiała kłopoty (z bliska jej nie pokażę bo nie warto psuć wrażenia a i tak będzie stał bez maski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Jest genialne. Co następne i czy będzie wip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Jest genialne. Co następne i czy będzie wip? Następne tak jak pisałem w wątku przy okazji Camaro albo Mustangu miał być ten (EL Camino) i Cuda '71, ale w międzyczasie dorwałem Chargera '68 i chyba to on będzie traktowany priorytetowo, gdyż wtedy moja gablota na moje trzy największe ikony muscle carów będzie kompletna i tak jak dwa poprzednie modele (Camaro '69, Mustang '67) Charger wyląduje pod czarnym lakierem. Warsztatu pewnie nie będę robił bo nie mam czasu, a jak siadam do robienia to na krótko, więc jeszcze do tego zdjęcia to by było za dużo, ale może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Podsyłam niedziałające zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Brakuje figurki, np takiej -> http://www.1999.co.jp/eng/10462636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Brakuje figurki, np takiej -> http://www.1999.co.jp/eng/10462636 Prędzej grubego amerykanina w baseballówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 mega mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi