NobelEXC Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Co prawda zostały małe poprawki do wprowadzenia w naczepie, ale czekam jeszcze na kilka informacji od Sławka i daje już fotki do galerii gotowego na 99% modelu. Przyjemnego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Sierpnia 2007 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Piękna ta bestia. Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Super! Bardzo podoba mi się twój model. Nie mam zarzutów do wykonania, bo nie będę czepiał się tego co jest praktycznie nie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 NobelEXC, Małe pytanko/prośba. Czy silnik Actrosa malowałeś tylko na czarno czy w "różnokolorowo"? Jeśli jest w różnych kolorach, to czy możesz wrzucić fotę? Ja właśnie się zabrałem do Actrosa Black Edition, ale będzie "prosto z pudła". Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Ciągnik jest super natomiast w naczepie podłoga jakoś mi się nie widzi Mogłeś zrobić imitację drewna i blachy ryflowanej, tak jak na foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Czy silnik Actrosa malowałeś tylko na czarno czy w "różnokolorowo"? Silnik jest czarny, gdyz takie dostałem wytyczne od dealera. ogłeś zrobić imitację drewna i blachy ryflowanej, tak jak na foto: Sam wiesz kiedy ten model zaczynałem, teraz mam juz zupelnie inne podejscie. Konczac model musialem zlozyc go w całośc i zrobic zawieszenie. Wieksze przeróbki wymagały by nie mal, że przebudowy 80% modelu, a na to nie mogłem już sobie pozwolić. Jest to mój pierwszy model budowany od podstaw, następny bedzie jeszcze lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Model jest godny uznania. Widziałem go w Opolu, ale stał zbyt daleko, żeby go z bliska zobaczyć Czego mi tu więc brakuje, to jakichś szczegółowszych fotek podzespołów i tego czego gołym okiem nie widać. Natomiast jeśli chodzi o całość, to robi wrażenie, także duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Super wyszedł Ci model, pięknie był chyba na Master Truck w Opolu tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Jest piękny kawał dobrej roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi