Dumo Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Chevy El Camino Revell Monogram 1:25 + silnik od supry 2.0l z turbiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 No no;] Kocham ten samochód... Jest sliczny... I modelik też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 No no fajowistą zawiechę zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 tylko te kable od sterowania po przeliczniu skali to sa rury kanalizacyjne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Hehe no niestety nie miałem innych a takich używam do diod. Już niedługo tu wrzuce moją fure na szprychach 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Kable telefoniczne świetnie sie do tego nadają, obierasz izolację i skrecasz. ta matoda ma jjedna wadę - trzeba je potem pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Hmmm czy do Elcamino 2JZGTE nie bedzie za słabe? Tam prędzej jakieś hemi 326 c.i. albo i większe... ale modelik bombowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 W tej furce prędość nie jest ważna, liczy się wysokość skoku, lub stanie dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Fajna sprawa - naciskasz jeden guzik i wszystko co jest na pace, ląduje przed twoimi drzwiami od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Już niedługo wrzuce tu Impale na szprychach i rzecz jasna pełny zestaw hydrauliczny narazie czeka na lakier i naspawanie nadkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Moim zdaniem wykonanie ogólnie bardzo średnie, dodatkowo niedoróbki malarskie na kołach zderzakach i kierunkowskazach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Przewody za grube:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Października 2007 Autor Share Napisano 8 Października 2007 Które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Które? Wszystkie generalnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Października 2007 Autor Share Napisano 9 Października 2007 No to tak przewody od akumulatorów i wysokiego ciśnienia wychodządze do pomp są dobrej wielkości a przewody od pilota to wiem że z ich grubością przesadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 No to tak przewody od akumulatorów i wysokiego ciśnienia wychodządze do pomp są dobrej wielkości a przewody od pilota to wiem że z ich grubością przesadziłem Szczerze powiem że widziałem kiedyś lowrider'y i takich przewodów nie widziałem, są nienaturalnie wielkie jak na model:( Nie wiem, może to kwestia wizualizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Świetnie ci wyszedł,a szczególnie air ride!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 To nie air ride, to Hydro ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Ale takie zawieszenie nazywa sie air ride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Air ride jest to nawieszenie na basie kompresorów powietrznych a hydro czyli zawieszenie na bazie pomp hydralicznych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi