Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Mam nadzieję, że mój pierwszy złomek Wam się spodoba. Warsztat. Pozdrawiam, Marcin Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 To nie moje klimaty alw wg. mnie musisz dodać troszke rdzy na felgi bo są zbyt 'nowe' w porównaniu do reszty. Takto jest chyba ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery z auto reaktywacją to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Cześć, złomek wyszedł bardzo fajny ale jednak brak zderzaków bardzo dużo odbiera wyglądu tej impalce. Oglądnąłem teraz sporo fotek zwraczonych tych wozów w o wiele gorszym stanie niż ten i jednak wszystkie o dziwo mają zderzaki. Bardzo by było fajnie jakbyś dodał chociażby obity i cały zardzewiały ten jeden czy dwa zderzaki bo naprawdę będzie to wyglądać o niebo lepiej. Są nawet zwraczone modele impalki A poza tym to wszystko wyszło bardzo ładnie, gratulacje za wytrwałość w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Fajny model. Wżery wyszły ok. Bardzo podoba mi się przód- brak szkiełek i pogięte elementy. Od siebie jedyne co bym dodał to tylko jakieś elementy wozu na podstawce, które poodpadały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam. Śledzę wątek z zainteresowaniem. Brudzenie i męczenie autka wyszło bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Fajny, bardzo fajny Oczywiscie nie bity i oryginalny przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Dziękuję koledzy za miłe komentarze! Co do Waszych uwag - felg nie zamierzałem rdzawić, wash (podwójnie nakładany) moim zdaniem wystarczy, by pokazać duże zużycie. Poza tym model przedstawia wóz "na chodzie", a nie zwraczony, więc felgi nie miały czasu rdzewieć. a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Podejrzewam, że nawet oni nie daliby rady MasterJanek, w tej wersji ani z przodu, ani z tyłu, zderzaka nie ma - wóz musi być lekki, a kierowca ma się kurde ścigać a nie uważać na ozdoby . Na zdjęciach w Twoim poście, same wersje stock. W moim modelu zderzaki były dokładnie takie same, tak samo gril i reflektory. Ale widzę, że kolor dobrałem dobry. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 model miodzio mi się podoba super wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Albo do poTURBOwanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Jest dobrze, mi się podoba Dużo pali jak na chodzie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaatzs Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Moje pierwsze skojarzenia: Łapka w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi