Karol_Max Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Witam! Chciał bym pokazać wam mój już piąty model samochodu. Jest to zestaw który nabyłem jakiś czas temu od kolegi MartiniOCP, kto śledził wątek wie, jak to z nim był W trakcie prac okazało się jednak że ma jeden spory defekt, a mianowicie deskę rozdzielczą odlaną do połowy, musiałem zrobić sam ale wyszło na szczęście ładnie. Z dodatków odemnie jest jeszcze nasza żółta tablica Wszelkie słowa krytyki mile widziane, muszę wiedzieć co poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Pokazowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Super Bardzo mi się podoba. I to Ferrari obok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Zielona zabka Fajny, bardzo sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Maja 2014 Piękny kolor wybrałeś! Bardzo ładnie zbudowany model! Gratuluje! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Jestem tego samego zadnia co koledzy wyżej. Przydałoby się tylko trochę zdjęć wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Umieściłeś zdjęcia w złym dziale. powinny trafić na "Plac Zabaw" do wątku "Jakim pojazdem śmigacie". A tak to bałagan się robi.... Gratuluję fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Bardzo mi miło, że się podoba, od razu chce się kleić więcej Zdjęcia wnętrza mogę podrzucić w czwartek dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Jak wykonałeś żółte tablice? To jest kalkomania czy druk na zwykłej kartce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2014 Jest to żółta tablica angielska z jakiegoś tam zestawu, na to nakleiłem odpowiednie litery i cyfry z innych kalkomanii żółtych tablic, a samochodzik namalowałem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 wspaniała robota i piekny model - jedyne co mi się rzuca w oczy to malowanie wlotu powietrza przy drzwiach - reszta bajka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi