misioptys Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Witam. Kolejny z ostatnio zakonczonych modeli. Mini Tamiya, jako idealny projekt typu 'jezdze, ale nie wiem jak dlugo jeszcze'. Pomyslalem, ze zrobilem juz duzo swiecidelek, czas sprobowac cos innego. Brudny, zmeczony zyciem Mini, z rdzawymi plamami i wlascicielem nie dbajacym ani o samochod ani o swoja wage i cholesterol. Zapraszam. okablowany silniczek: I wspomniana dieta wlasciciela: Mam nadzieje, ze podoba wam sie ta, troche inna koncepcja, jeszcze raz zapraszam do ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Piękne wykonanie i pomysł nie tuzinkowy. Mam 2 ale ... tylna pulka za czysta oraz silnik bez tłustych plam i śladów korozji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Rdza jest na kolektorach wydechowych, tyle,ze ich nie widac. a silnik suchy, bo od 200 mil bez oleju jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Możesz powiedzieć jak wykonać takie gadżeciki to wnętrza typu gazetka lub karton %? Drukujesz jakoś sam czy z gotowców? Jak druk to w jakim programie zmieniasz rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Jakby kolor byl nieco bardzie jaskrawy to prawie jak Jas fasola. A tak na marginesie to gratuluje udanego modelu ktory zostal doceniony w Telford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Możesz powiedzieć jak wykonać takie gadżeciki to wnętrza typu gazetka lub karton %? Drukujesz jakoś sam czy z gotowców? Jak druk to w jakim programie zmieniasz rozmiar? Uzywam drukarki atramentowej, z funkcja drukowania zdjec (lepsze oddanie kolorow). Drukuje na papierze fotograficznym, a obrazki zciagam z wujka googla, pomniejszajac je do skali w photoshopie (pewnie mozna tez w innym programie graficznym). kzugaj - z tym kolorem to fakt, ale nawet Jas Fasola nigdy by do takiego stanu autka nie doprowadzil (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Możesz powiedzieć jak wykonać takie gadżeciki to wnętrza typu gazetka lub karton %? Drukujesz jakoś sam czy z gotowców? Jak druk to w jakim programie zmieniasz rozmiar? Uzywam drukarki atramentowej, z funkcja drukowania zdjec (lepsze oddanie kolorow). Drukuje na papierze fotograficznym, a obrazki zciagam z wujka googla, pomniejszajac je do skali w photoshopie (pewnie mozna tez w innym programie graficznym). kzugaj - z tym kolorem to fakt, ale nawet Jas Fasola nigdy by do takiego stanu autka nie doprowadzil (chyba) Dzięki za informacje na pewno mi się przydadzą . Gratuluje autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Grudnia 2014 Super model! I do tego nagrodzony na Telford! Gratuluje!!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 super...ale też mam 2 uwagi 1. Na zderzakach i ramkach lamp chrom już praktycznie poszedł swoją droga a atrapa chłodnicy wygląda jakby przed chwilą została zamontowana w fabryce...trochę to niekompatybilne z całością. 2. Pan nie dba o dietę ani porządek w aucie więc...poza paroma opakowaniami i sypniętymi na tyle chipsami jest wewnątrz zbyt sterylnie jak na styl bycia "właściciela" pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 "Czypsy" wymiatają Gratuluję ciekawego pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Niezle, brakuje tylko rozwalonego gdzies obok kebaba z frytkami, rzygow, rozsypanych drobnych monet i zerujacego w tym wszystkim ptactwa. Anglia po piatkowej nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Dzieki za komentarze! Model mial byc odskocznia od 'swiecidelek', ale juz mam w planach cos podobnym stylu. brakuje tylko rozwalonego gdzies obok kebaba z frytkami, rzygow, rozsypanych drobnych monet i zerujacego w tym wszystkim ptactwa. Anglia po piatkowej nocy... W sumie fajny pomysl, ale u mnie w Szkocji to monety by wyzbierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi