Bilonzo Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam Was Koledzy . Tak jak obiecywałem DAF' ik jest skończony i zamieszczam go w galerii. Tylko informuję, iż "orurowanie" - jeśli można je tak nazwać jest robione z wyprasek i pierwszy raz przeze mnie (Wiem, wiem - jest krzywe...).Jest to mój trzeci model . Dosyć gadania. FOTKI : WNĘTRZE: I RESZTA : Czekam na opinie. Na te pozytywne i te mniej pozytywne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Brawo, pierwszy DAF 105 na forum, wreszcie sie doczekaliśmy!!!! Bilonzo ładny DAFik, jako pierwszy nie bede czepiac sie wad. Interesuje mnie jedno: czy Ty sam robiłes to brązowe malowanie z przodu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Piękny sprzęt, a wnętrze poprostu super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 marcinzo56 tak malowanie na zderzaku z przodu to wyłącznie moja wena twórcza Dzięki za pozytywne komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 A własnie jak na moje oko to chyba model nie był malowany? Troszeczkę przebija lewa osłona międzyosiowa i dlatego z tad moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Zderzak i osłony były malowane. Potem cały model został polakierowany clearem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Jak tyś tego dokonał, piękny model, masz kolego duży talent, to Ci już moge powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 no kolego superancko!!!! szczególnie ten przód extra, trzymaj forme tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2008 To kabiny nie malowałeś? Relacji nie robiłeś na forum, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Myśle ze dlatego ze tak szybko sie go skleja , i bilonzo nie wprowadzał wiekszych modyfikacji . Super te kolorki , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Dokładnie tak jak napisał Kolega KRUGER_MAN . Model sklejało się szybko i przyjemnie. Kabina została pomalowana tylko clearem, a zderzaczek akrylami Cieszę się, że się Wam podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Fajny modelik,a zderzaki po prostu super!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Wizualnie Dafik podoba mi się a skoro jest to dopiero Twój trzeci model to nie bedę się czepiał wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
small Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Piekny model ładne i starnne wykonanie. Ja mam pytanie co do świateł z przodu - jak je malujesz, a może właściwie czym? i gdzie to można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Niezły, nie lubię daf-ów , ale ten jest nawet fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Ja mam pytanie co do świateł z przodu - jak je malujesz, a może właściwie czym? i gdzie to można dostać? Witam wszystkich. Lampy były malowane chromem Model Master. Kierunkowskazy natomiast zostaly pomalowane permanentnym markerem. O to cała tajemnica. ZAkupu takowych markerów możesz dokonać na Allegro Dziękuję jeszcze raz za tak pozytywne opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi1541 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam! Dafik Wyszedł SUPER Mam pytanko z czego zrobiłeś tą rurę pod auto do porzodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Marca 2008 Autor Share Napisano 8 Marca 2008 Tylko informuję, iż "orurowanie" - jeśli można je tak nazwać jest robione z wyprasek i pierwszy raz przeze mnie Witaj. materiał, z którego robiłem orurowanie był podany na początku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 No Bilonzo bardzo ciekawe zestawienie kolorów - na pewno oryginalne i tu duży plus ode mnie Model ładnie się prezentuje, natomiast szkoda, że kalka na drzwiach bocznych nie zagłębiła się na lini podziału drzwi, bo wtedy na pewno wizualnie by to lepiej wyglądało. Ale ogólnie, to tak jak napisałem wcześniej - bardzo fajnie!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Witam bilonzo Piękny modelik Dafa aby tak dalej przyjacielu POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Daf przepiekny a ten napis w kabine profesjonalny heh Super to zrobiles na 5000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi