star200 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Witam dawno nic niezamieszczałem ale to ze względu na brak czasu... Prace nad Iveciem zacząłem dawno temu i idzie jak "krew z nosa" ale do przodu. Od razu proszę o niewieszanie psów na mnie za tylne zawieszenie... IN-box A tu postępy z prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 No ciekawie się zaczyna xD To będzie solówka czy ciągnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Nieźle Ci idzie, ale jeśli chodzi o zbiorniki paliwa to bym dał albo dwa Volvo'wskie, albo dwa od Iveca. Dwa różne zbiorniki niezbyt mi tu pasują . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Ładnie się zaczyna. Co do tych zbiorników to trochę racji ma Bilonzo ew. jak nie dwa takie same to jeden dałbym z drugiej strony, lepiej to by wyglądało. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Zaczyna się nieźle, więc przysiadam i oczekuję na dalsze postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Kolegów modelarzy ponownie, przepraszam, że tyle czasu musieliście czekać na zdjęcia ale niestety przeprowadzka i takie tam i na dodatek na nowym mieszkaniu neta niestety nie mam i czasu też nie jakoś rewelacyjnie ale za to obsypię Was fotkami z praktycznie całej budowy. Życzę miłego oglądania i oczekuję komentarzy zarówno pozytywnych jak i negatywnych (co jest źle:P) Wnętrze. Kabina po lakierze. Skrzynia budowa i przymiarka. Wydech przymiarka. Całość plus zderzak. Prawie na finiszu. Reszta za raz wyląduje w galerii aaa i mój nowy telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Wtam Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to balon super singla z naczepy Mogłeś pokusić się o zrobienie oponki z dwóch opon od trucka, moim zdaniem wyglądało by lepiej Wzorowałeś się na konkretnym samochodzie czy z głowy? Bo ten tył jakby troszkę za krótki za ostatnią osią, ale i takie konstrukcje bywają A i jeszcze jedna rzecz, która mi nie pasuje to bak z Volva Ogólnie duży plus za inwencję twórczą, że robiłeś coś samemu, przerabiałeś Gdybyś te tylne osie przesunął trochę do przodu było by świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Osie są jak najbardziej dobrze tylko rama za krótka i HDS powinien być z tyłu ale do takiego wniosku doszedłem trochę późno jak już prawie go skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 MOdel wygląda, naprawde, ciekawie. Koncepcja wykonania częsci od podstaw jest fajna. A czy na pace bedzie coś załadowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Wielka szkoda że nie zamontowałeś tego HDS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Ja dość często widzę takie wynalazki jak u kolegi, kierowca po prostu chciał mieć drugi bak i dołożył, i lata mu o wygląd ważne by dalej zajechał ;d Ogólnie model ciekawy mnie się podoba Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi