Seweryn Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Mój drugi Buick Regal. Samochód Darrella Waltripa mistrza Nascar Winston Cup z 1982 roku, model MONOGRAMU z kalkomaniami WETWORKS. Model malowany w całości Gunze, zielone pola na modelu to kalkomanie. Model przyjemny w budowie, trochę trzeba było popracować nad kastą, oczywiście tradycyjny problem z montażem szyb… Wszystko prosto z pudła, dorobiłem tylko pasy na fotelu kierowcy, zapinki fototrawione i przerobiłem układ wydechowy na dwururkę. Ostatni model w którym używałem fabrycznego oszklenia, następny będzie już z przerobionym oszkleniem. Delikatne ślady eksploatacji robione aerografem. Kilka zdjęć samochodów mistrzów Winston Cup z sezonów 1982 i 1983. Teraz zaczynam znowu budowę równoległą, ale tym razem… cztery Monte Carlo z lat 80tych: 1983 Pepsi Darrell Waltrip, 1984 Budweiser Darrell Waltrip, 1987 TIDE Darrell Waltrip i 1988 Goodwrench Dale Earnhardt, mam zamiar je skończyć do maja ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Fajna wyścigówka, podoba mi się Lubię te stare NASCARy Chciałbym zobaczyć wszystkie Twoje NASCARy razem tak jak na linii startu Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Witam, jedne z najpiękniejszych aut ścigających się po owalach ameryki. Sam bym chętnie skleił coś od Forda, T-Birdy na przykład. Co do poziomu to za mały jestem w tym temacie żeby się wypowiadać w stosunku do Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Nie no bombowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Piękna i czysta robota Nie ma się do czego przyczepić . To który to już Nascar w kolekcji Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Arghhh, nascar. Fuuuj do potęgi entej. Sam modelik pięknie wykonany, zresztą jak wszystkie Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 A czy doczekamy się może dioramy z kawałkiem owalu? Zdjęcia przepiękne, ale zabijają cały realizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Oj piękny modelik Nie ma się do czego przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Nie ma się do czego przyczepic Smile Tylko tego że jest za mały aby nim pojechać. Ale według mojego kolegi samochody NASCAR są profilowane w lewoskręt wiec prosto nigdy nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Coś pięknego... co za czystość Modele naprawde prezentują się niesamowicie Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi