93mati Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Witam Szanownych Forumowiczów Więc i ja przyłączam się do konkursu z jakimś pojazdem. Będę zaśmiecał ten dział modelem, którego miałem skleić na poprzednim konkursie... A jako iż jest nietknięty to zaczynam z nim zabawę teraz. Najpierw dzisiejsze kiepskie zdjęcie potwierdzające dziewictwo Centuriona Rachu-ciachu in-box (sprzed roku): Pudło Instrukcja Wypraski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Wreszcie jakaś koszerna pancerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No i super. Mam nadzieje ze bedzie na tym samym poziomie co twoj M60 to wtedy mamy juz faworyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Dzięki za doping Na razie prace ustają z powodu braku blach Udało mi się zlepić wannę z układem jezdnym. Na obecną chwilę to najlepszy model jaki sklejałem chociaż będę musiał użyć troszkę szpachli... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 (edytowane) ... Edytowane 26 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Ładne fotki, jak żyleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 warto wymienić kołnierz za jarzmem W zestawie kołnierza nawet nie było. Natomiast w polskich sklepach nie znalazłem jarzma od AFV, więc zamówiłem ten element razem z blachami w Luckymodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 (edytowane) ... Edytowane 26 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 No, współczesne się ruszyły wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 Spokojnie Blaszki wysłali mi (musiałem im napisać) dopiero w piątek. Ale bez jarzma Swoją drogą dziwna sytuacja, bo najpierw było tylko jarzmo in-stock i czekałem na blaszki... później blachy in-stock, a jarzmo available. W końcu napisałem, żeby wysłali oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Dotarły blachy z Chin Yyyyy.... no to spodziewajcie się galerii za 5 lat Tylko spójrzcie na te elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 93mati ja Ci dam za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 ja Ci dam za 5 lat W takim razie włączam napęd hiperprzestrzenny. Przez weekend nawet udało mi się przykleić blaszkę! Stan z wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Goł tu łork !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Tempo Mati Tempo !!! Zbyt wolny jesteś, nawet jak na modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Tja, właśnie wróciłem ze szkoły. A oprócz tego też mam jakieś życie... przecież Podsumowując - czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Życie życiem, ale przecież trzeba mieć jakieś priorytety... W razie czego zrezygnuj ze szkoły... Ale model musisz skończyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Już Gulus w tym temacie pisał o tym, ale ja muszę powtórzyć - fotki jak żyleta, naprawdę świetnie wyglądają. Pewnie też dlatego, że ładna i czysta robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Mati zagospodaruj czas jak ja. Na przykłąd w poniedziałek nie idź do szkoly i spędź ten czas ze znajomymi/dziewczyną. Do końca tyfodnia chodzisz do szkoły. W sobotę znajomi. W niedziele kościół, rodzinny obiadek i ze 3 godziny modeli. Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 fotki jak żyleta, naprawdę świetnie wyglądają To tak na poważnie? Heh, wystarczy mieć 4-letniego Canona A610 Mati zagospodaruj czas jak ja Ty tak robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2009 W superszybkim tempie udało mi się zrobić kawałek wieży, kółka i ogólnie hocki-klocki... Wybaczcie za jakość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Wybaczcie za jakość zdjęć Faktycznie No fajnie to wygląda!!! Powodzenia z wieżą i malowaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi