Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) MIG-15 (LIM-1) MIG-15 BIS (LIM-2 ) Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Fajne fotografie, jakbyś miał więcej, to dodawaj. Zawsze się przydadzą, w końcu są modele tych samolotów do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 mam jeszcze fotki SBLIM-2 oraz LIM-5 i 6....ale czas nie pozwala wkleic ;( ,może późno w nocy... co do modeli ....czeka juz do odbioru MIG-15 bis w 1:32....głównie to jest powodem powstania tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Gdybyś miał fotki aparatów (tzn ściśle obudów tychże) fotograficznych na Limach-5R/6R, to śmiało wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Fajnie że są zdjęcia .Dzięki Piotrze _P , ale stan tych samolotów , woła o pomstę do nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Stan faktycznie jest tragiczny.Wkrótce wkleję zdjęcia IŁ-28 to będzie zobaczyć jak krawędź spływu rozsypuje się niczym płócienne pokrycie. Gdybyś miał fotki aparatów (tzn ściśle obudów tychże) fotograficznych na Limach-5R/6R, to śmiało wklejaj! obawiam się ,że tylko jedno się zdjęcie znajdzie z miarę wyraźna częścią(chyba ,że na SBlimie 2 oraz Lim-2 były identyczne to znajdziesz zbliżenie w moich zdjęciach).Głównie skupiłem się na MIgu-15,Limach -2. liczę jednak ,że zapoczątkuję temat o tym historycznym samolocie i zgromadzi się materiał o wszystkich wersjach.Aczkolwiek Lim-5 wzwyż to już chyba licencja MIg-17 więc trzeba by założyć nowy wątek. SBLIM-2 LIM-5 oraz LIM-6 srebrny to Lim-5,"łaciaty" to Lim-6 to wszystko co mam !!! Mam nadzieje ,że pomocne dla tych,którzy mają zamiar skleić któryś z tych modeli bo jest w czym wybierać (wersje ,producenci modeli itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Dzięki serdeczne .Zeby tak jeszcze muzealnicy starali sie o sprzęt , jak modelarze o zdjęcia i materiały . A co to za Element dodatkowego wyposażenia przy 101 Kapelusik jak z pokazów na slynnych angielskich gonitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 to tajna broń ... syna wciągam w historię lotnictwa.Biorąc pod uwagę ,że mój ojciec mnie troszkę zaszczepił takową ,to syna też powinno ciągnąc do lotnictwa lub chociaż do modelarstwa,na razie rozbraja skrzydła w samolocie z lego i załatwił F-15 ,sklejonego dla niego "na zdarcie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Mam pytanie... Jaki powinien byc kolor wnetrza kabin Lima-2i SBLima... Zreszta wszystkich Limow i MiGa-19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar007 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Czy ktoś orientuje się jaki był kolor wnętrza kabin Migów-15 z początku eksploatacji w naszym lotnictwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi