Super Moderator jawkers Napisano 31 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 31 Maja 2009 Witam. Mam zaszczyt przedstawić wam, mój nowo ukończony model, a pierwszy w moim dorobku pojazd wojskowy. Model bardzo przyjemnie się sklejało, i sklejanie tego Abramsa było dla mnie miłym wyzwaniem. Był to model konkursowy, no ale czas mnie pokonał. Chciałem podziękować wszystkim, a w szczególności tym którzy podpowiadali mi co i gdzie . Warsztat z budowy modelu znajduje się tutaj. A oto zdjęcia, jak będzie chwila, wykonam zdjęcia gdzieś w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Piękny! Podoba mi się.... ale może trochę wiecej washa? Podglądałem warsztat i jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Coś mi się ten jego silnik nie podoba. Nie wiem czemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Nie wiecie, czy ktoś robi Abramsa z Tuskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Nie wiecie, czy ktoś robi Abramsa z Tuskiem? Nikt nie robi, dostępna jest żywiczna konwersja z Legend, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Odnoszę wrażenie, że kadłub jest trochę krzywy, poza tyn model całkiem przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2016 Przy okazji robienia galerii innego modelu, pstryknąłem kilka zdjęć Abramsowi. Myślę czy może by go kiedyś troszkę nie zwashować, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi