konrad444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam. Zakończyłem budowę tego modelu. Model robiony prosto z pudła malowany farbami valleyo do brudzenia używałem pigmentów valleyo i produktów z gamy AK. Warsztat tu:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42789 Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Ładnie tylko gałęzi bym troszkę dodał. Napiszesz na PW, żeby wątku nie zaśmiecać jak robiłeś drewno od np łopat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Brawo ! Fajnie pomalowany i zbajerowany czołg . Podpatruje Twojego BTRa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Brawo ! Fajnie pomalowany i zbajerowany czołg . Podpatruje Twojego BTRa. Ciesze się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Podoba mi się - ładnie pobrudzony, nie jest monotonny jak to często bywa w pojazdach pomalowanych panzergrau. No i maskowanie udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Podoba mi się koncepcja. Z minusów to kalki i gąsienice trochę słabo siadły. Fotki do galerii następnym razem muszą być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 bardzo fajnie wyszedł model nie jest monotonny jedyny minus to gąski nie do końca się dobrze poukładały i niektóre koła lewitują spróbuj dorobić jakąś prostą podstawkę powinno trochę zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Odświeżam trochę już stary temat gdyż udało mi się dziś zrobić mu zdjęcia w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Źle przyklejona konstrukcja pod lufą służąca do odginania anteny przy obrocie i strzale. Powinna być przyspawana do jarzma działa, te dwie podpórki na boku co odstają. W Twojej koncepcji antena wpada dokładnie pomiędzy tąen pręt a lufę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Apropo tej podpórki to spójrz tutaj http://panzerwaffe.pl/chudym/pzkpfw_iv/panzer4b_48d.jpg ja przyklejalem to zgodnie z instrukcją dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Zwracam honor. Dobrze masz! Spojrzałem na inne zdjęcie. Jest kilka wariantów mocowania tej podpórki. I tym sposobem zgłębiłem wiedzę w temacie podpórki pod lufą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Pewnie miałeś na myśli te stworzony z profili o przekroju kwadratu podaj że taki był w wesji A ale teraz nie mam za bardzo jak sprawdzić więc pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinman238 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Bardzo ładny model.Podobają mi się te roślinki na wieży chyba zrobię PZ IV f1 który leży niezłozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Co ciekawe egzemplarz ten został zniszczony gdzieś w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Bardzo fajny, gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi