Jacek Kryszak Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Nie wiem czy nie było to już poruszane, ale ja właśnie dziś się dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Gdzie to dorwales ? O pozostalych modelach Trumpka nic tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 P-40 w 1/32...... Ludzie jak wy w dziuple kusicie tymi samolotami. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 Gdzie to dorwales ? O pozostalych modelach Trumpka nic tam nie ma Informacje operacyjne Jak zdradzę informatora będę musiał was pozabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Czizes Hurricane w 1:24 Już odkładam kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Widziałem to ale jakoś A-4 przeoczyłem. Fajnie bo Haegawa ma już swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Nie chce krakac ale o MiGu-23 to mozna chyba zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 nie kracz kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Siedemdwójka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 No no fajne samolociki widzę kilka ciekawych modeli może kiedyś powrócę do sił powietrznych :P A przypadkiem nie masz tam coś z pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Trzy Wellingtony w 1/72 pewnie się Czesi z MPM ucieszą. Hurricane w 1/24 to bardzo, bardzo interesujący pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 30 Grudnia 2006 Share Napisano 30 Grudnia 2006 Czizes Hurricane w 1:24 Już odkładam kase. http://www.ipmsphilippines.com/reviews/trumphurricane/trumphurricane.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi