Artur D. Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2009 A jeszcze pytanie: te najciemniejsze plamy na nim, były robione pędzlem? Wszystko malowane aerografem, niestety po dluzszej przerwie nie jestem w stanie uzyskac efektu jak na tej fotce MAm nadzieje ze z czasem wszystko powroci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 rrrrrerrrrrrrrr.... takie mam wrażenie, że krawędzie kamo powinny być zamglone, aczkolwiek trza by pytać tych najemnych pilotów... I wedle powieści McChaula, z lewej strony lewego podwozia powinny być zdjęcia "marleny wytrych"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Dzisiaj pomalowałem troszkę drobnicy i coś do podwieszenia, czyli dwie malutkie bombeczki, wszak idą święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Zawodnik dostał dwie czarne opaski, poprawiłem też malowanie komór podwozia. Reszte detali też już jest w odpowiednich kolorach, taraz czas na lakierowanie, kalki i to co najbardziej nie lubie - wash, czyli wszelkiego rodzaju ślady używalności i zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Jaki stan meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 JAk na razie "Fryzjer" tak ustawił mecze ze zawodnik jest w odstawce, ale dzisiaj będzie jakiś mały meczyk - krotko mowiac brakuje mi troszke czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 Pan piłkarzyk dostał parę rysek do krwi srebrną kredeczką (jak ja tego nie lubie - nie umiem) i odrobine lakieru pod kalki Fotek na razie brak - nic nowego w modelu sie nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 Jak ja nie cierpię dziwnych kalkomanii, nie wiadomo czy się kleją. Pękały na mnóstwo malutkich kawałeczków, jeszcze jedna do poprawy i komplet kalek już jest. Ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 "Fryzjer" zapuszkowany, gramy fair, gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Dzisiaj doklejam reszte detali i stawiam go na kola, potem lekko pobrudze. Fotki oczywiscie bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Ostatnie chwile przed lakierowaniem Na powyższym zdjęciu widać popękane kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Jakieś te fotki ciemne. Kiedy galeria ? Meczu nie przedłużamy. Co to za gra na czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2009 Marku, troszke eksperymentowałem z oswietleniem i dlatego fotki takie ciemne, teraz wyjezdzam i po swietach wstawie jasniejsze fotki, juz po lakierowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Pierwsze brudy za płoty Jeszcze osmalenia, pare światełek i na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Bardzo fajnie to wygląda Ciekawie też wyszedł wash taki brązowawy pozdro i czekamy na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 No ładnie to wygląda, ale już pora kończyć ten mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Dokładnie skoro robota piękna to pora kończyć ten nierówny mecz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 wstaw foto galerie tutaj,chłopaki się ucieszą: http://escala.foroactivo.net/forum.htm tam gdzie jest napisane "jets" lub jak wolisz "fuerza aerea salvadorenia" jeśli będziesz miał problem to te foro jest po angielsku tez,a jak co po hiszpańsku to na PW napisz to ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 1 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2010 OK wstawie, ale wczesniej musze skończyć, przyszedł mi do głowy pewien plan z "ubrudzeniem" zawodnika, ale dopiero w poniedziałek będe mógł zakupić środek niezbędny do tej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Tutaj galeria viewtopic.php?p=296440#296440 Zapraszam do krytykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi