_iceboy Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Farba, prawie woda, ciśnienie niczym kichnięcie niewiasty - apsik. I mamy recepturę . A na poważnie- dobre rozcienczenie a do tego niskie ciśnienie i po winno być gut. No i ja takie ciapy maluję bez tej "pierwszej" nakrętki na iglicę - wystaje mi goła igła z aerografu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Panowie, ja w dalszym ciągu maluje ruskim aerografem, więc nie wymagajcie cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Panowie, ja w dalszym ciągu maluje ruskim aerografem, więc nie wymagajcie cudów Miałem okazję widzieć na żywo jakie Cuda robiłeś tym ruskiem. Plamek się nie czepiam, wiem że miałeś przerwę. Podoba mi się efekt uzyskany dzięki maskom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Po chwilowo wymuszonym wolnym od lepienia foczki, dzisiaj mam dzionek przy pięknie długich nogach zakończonych okrągłymi bucikami Popracowałem też troszkę nad wiatraczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Co to za kolor na oponach? Jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Co to za kolor na oponach? Jakiś dziwny. Kolor z Model Mastera Rubber Flat, po naszemu kolor opon. Wiem że dziwnie wygląda ale to wina lampy błyskowej. Bez lampy wygląda zdecydowanie inaczej - lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Wykorzystałem wolny czas na maksa, pomalowałem i co nieco poprzyklejałem Powoli zbliżam się do ukończenia foczki A teraz czas na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Co raz apetyczniej wygląda. Finiszuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Co raz apetyczniej wygląda. Finiszuj. Właśnie skończyłem malować wszelakie drobne antenki i inne wystające ustrojstwa, potem doklejenie, lakierek, kalkomanie, lakierek i cos czego nie umiem ale spróbuje - washowania, a co z tego wyjdzie, na pewno pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 [ i cos czego nie umiem ale spróbuje - washowania, a co z tego wyjdzie, na pewno pokaże Arturze, polecam próbę umieszania sobie czarnej z umbrą naturalną. Wg. mnie nie dobrze wygląda ani sam czarny, ani sam brązowy. Taka brudna mieszanina. W miejscach gdzie olej się lał, można później zapuścić brązem, a gdzie okopciło to czernią. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Foczka dostała dzisiaj troszkę napisów eksploatacyjnych, jutro obicia i lakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Teraz foczusia świeci się jak psu j...a Jak tylko wszystko ładnie wyschnie bedziemy się tarzać w błocie Oglądając zdjęcia orginału, nie widać wielkich obić na samolocie, widocznie musiał zostać zestrzelony na krótko po remoncie, więc obicia są raczej bardzo symboliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 A teraz mała zapowiedz, tego co jutro pokaże się w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Artur. Dleczego dopiero jutro? Narobiłeś apetytu i teraz nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Artur. Dleczego dopiero jutro? Narobiłeś apetytu i teraz nie zasnę Nie mam dobrego zestawu oświetlenia do zrobienia zdjęć wieczorkiem w domu, jutro jak tylko pogoda będzie znośna wyjdę w plener tak jak marek d ze swoim modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Oglądając zdjęcia orginału, nie widać wielkich obić na samolocie, widocznie musiał zostać zestrzelony na krótko po remoncie Jak to zestrzelony? Nie znasz historii, której część odtwarzasz? Szkoda... Może źle się wyraziłem, ale znam historie samolotu. W każdym bądz razie na krótko po remoncie został niefortunnie przyziemiony (czyt. nieudane lądowanie) przez Majora Karla Kennela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Zapraszam do galerii viewtopic.php?t=19675&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi