heavy1123 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Cześć, Ostatnio miałem możliwość odwiedzić 23. Bazę Lotniczą w Mińsku Mazowieckim. Zrobiłem parę ciekawych (moim zdaniem) zdjęć. Może komuś się do czegoś przydadzą. Więcej zdjęć tutaj: http://foto-fm.pl/23blot.html Komentarze mile widziane ! Pozdrawiam. Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Świetne fotki, szczególnie ostatnia 20 lat służby stuknęło naszym MiG-om Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Miodzio Masz może zbliżenie tego smoka na 111-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Pierwsza fotka miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 @Okonek, niestety nie mam takiego zbliżenia P.S. Dzięki wszystkim za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Miło popatrzec na to lotnisko ,Pamiętam je z początku lat 80-tych .Będąc w wojsku goścnnie byliśmy na tym lotnisku.Była to zima 81 ,wtedy jednak stały tam Migi 21 parę Iskier Wilga Antki .A z tego co przebąkiwano to miały dopiero byc dostarczone Migi 23 (niewiem czy doszło do tej zamiany). Po drugiej strony lotniska tam gdzie były koszary budowaliśmy bomboskłady na rakiety do samolocików .Myślę że to już żadna tajemnica(zresztą i na lotnisku też było pare budów) A po za tym już dawno przejżeli je Amerykańce za pomoca satelit A wracając do samego lotniska i Migów to pamiętam że wywarł na mnie start widziany z bliska Miga 21 na oblodzonym pasie stratowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 .Była to zima 81 ,wtedy jednak stały tam Migi 21 parę Iskier Wilga Antki .A z tego co przebąkiwano to miały dopiero byc dostarczone Migi 23 (niewiem czy doszło do tej zamiany).Nie doszło, MiGi-21 zamieniono na MiGi-29 dopiero w połowie lat 90-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Ale w tamtym okresie dostarczono pierwszą partie Mig-23 do Polski i do czasu ukończenia remontu lotniska w Rędzikowie stacjonowały w Mińsku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysł Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Miodzio Masz może zbliżenie tego smoka na 111-ce Może takie się nada? Stan z maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Zdjęcia są fantastyczne! I napewno nie jednej osobie pomogą przy budowie takiej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 A tu pare moich z 2009: http://picasaweb.google.com/Javorek93/EPMMFulcrumHome2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi