Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 6 Lutego 2010 No i jak tam piękna "brzydULA" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 Na razie stanąłem - intensywnie pracuje przy Geschutzwagenie, może znajdę chwilę czasu w tym tygodniu żeby ją skończyć bo chciałem zabrać do Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Powoli wyostrzam figurkę na Bytom powinieniem skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2010 Powoli wyostrzam figurkęWygląda coraz bardziej interesująco... Na pewno wzbudzi spore zainteresowanie ... pod warunkiem, że komisja dopuści ją do wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmura Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Nadal jestem zdania, że na tym sznurowaniu wzdłuż ud powinno być widać jej ciało/skórę, a nie czerwień ubioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Nadal jestem zdania, że na tym sznurowaniu wzdłuż ud powinno być widać jej ciało/skórę, a nie czerwień ubioru. Hej Ślepiłem w ten kawałek figurki ładnych kilka minut i obawiam się, że masz rację. Pytanie, czy na tym etapie da się to jeszcze zmienić... Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Nadal jestem zdania, że na tym sznurowaniu wzdłuż ud powinno być widać jej ciało/skórę, a nie czerwień ubioru. Hej Ślepiłem w ten kawałek figurki ładnych kilka minut i obawiam się, że masz rację. Pytanie, czy na tym etapie da się to jeszcze zmienić... Pozdrowionka ZzB Moja żona mówi, że może to być tak uszyte, że pod spodem jest jeszcze czerwony materiał, a sznurowanie to tylko taki dodatek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmura Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Nadal jestem zdania, że na tym sznurowaniu wzdłuż ud powinno być widać jej ciało/skórę, a nie czerwień ubioru. Hej Ślepiłem w ten kawałek figurki ładnych kilka minut i obawiam się, że masz rację. Pytanie, czy na tym etapie da się to jeszcze zmienić... Pozdrowionka ZzB Jak najbardziej da się. Albo w całości przemalowujesz łącznie z sznurkami, albo sznurki i material maskujesz płynem do maskowania i tylko te wnęki malujesz na cielisty. Aby granice między ciałem a resztą nie wyglądały dziwnie zapodajesz później washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 Będzie tej zabawy - figurka w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 1 Marca 2010 Jak "Ula" została odebrana w Bytomiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Wg podpatrujących była najbardziej obfotografowaną modelką przez panów. Konikowi Dukowi udało się natomiast zarobić wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 I co tu się dziwić . Gratuluję wyróżnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Gratuluję wyróżnienia. Wpadłem tam tylko dosłownie na chwilkę po dyżurze :( . Ulkę widziałem, ale nie poznałem autora. Na pewno do nadrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 Dzięki koledzy - w figurkach to ja mocno początkujacy zawodnik jestem. Może z czasem osiagne jako taki poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi