Gościu Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam. Budząc się z letargu, jakim jest niewątpliwie okres świąteczny i ponoworoczny....w ciężkich mękach zlepiłem sobie kolejną kotkę. Tym razem poj. kołowy, by nieco od gęsi odpocząć. Nie robiłem już x czasu nic na samych kółkach...to i akuratnio się złożyło. Zamysłem scenki ma być obopólne polowanie...tyle tylko, że jak to w życiu bywa role się często zamieniają - raz polujesz, raz jesteś zwierzyną. Okres, to jeden z mych ulubionych - Normandia. Scenka nie będzie kolosalnych rozmiarów - dwóch myśliwych..bądź dwie zwierzyny.Figurant USAński, gdzieś w krzaczorach i Puma na "wypadzie"...ot scenka, jakich wiele. Urodzone w bólach: Budowa - lego, natomiast instr. montażu to wyższa szkoła jazdy - kociokwik z poplątaniem, gdzie nieraz można przeoczyć to i owo. Mam nadzieję, że "pokazywanie" mnie zmusi do choć nikłego wysiłku modelarskiego...a kilka modeli rozdłubałem...i tak leża, leża,leżą.... No nic, to do następnego. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 jak na moj rozum to powinno być 'who hunts who' ;) zapowiada sie jak zwykle świetnie, bede kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Dołączam się do obserwacji i guud luck:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Fajnie, że znasz angielski, ale temat tytułów wątków chyba była już dyskusja. Nikomu taki tytuł nie ułatwi w przyszłości wyszukania warsztatu tego pojazdu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 jak na moj rozum to powinno być 'who hunts who' ;) zapowiada sie jak zwykle świetnie, bede kibicował. Fakt, nie zajrzałem - wkradła się literówka. Fajnie, że znasz angielski, ale temat tytułów wątków chyba była już dyskusja. Nikomu taki tytuł nie ułatwi w przyszłości wyszukania warsztatu tego pojazdu.Pzdr Jak już chciałeś zabłysnąć , jak flesh w polu...to zdania od FAJNIE nie powinieneś Edit... nadinterpretacja... Mod... zaczynać - bo nie jest poprawne..wiec zanim kogokolwiek zaczniesz upominać w kwestii jeż. ang. - popracuj nad ojczystym ;] Nie widziałem, aby Administracja zabrała głos w moim wątku... p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Fajnie, że znasz angielski, ale temat tytułów wątków chyba była już dyskusja. Nikomu taki tytuł nie ułatwi w przyszłości wyszukania warsztatu tego pojazdu.Pzdr Jak już chciałeś zabłysnąć , jak flesh w polu...to zdania od FAJNIE nie powinieneś Edit... nadinterpretacja... Mod... zaczynać - bo nie jest poprawne..wiec zanim kogokolwiek zaczniesz upominać w kwestii jeż. ang. - popracuj nad ojczystym ;] Sebowi nie chodziło o błąd w temacie, a raczej o to że nie umieściłeś w nim nazwy pojazdu co utrudnia odnalezienie Twojego modelu w forumowej wyszukiwarce. Pokazał co było intencją w jego wypowiedzi w drugim zdaniu. "Nikomu taki tytuł nie ułatwi w przyszłości wyszukania warsztatu tego pojazdu." Mógłbyś w sumie dać: "Who hunt who...." Puma 1/35 Z tym Edit... nadinterpretacja... Mod... chyba jednak przesadziłeś Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Z tym Edit... nadinterpretacja... Mod... chyba jednak przesadziłeś Racja, powinno być Mości Książę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Z tym Edit... nadinterpretacja... Mod... chyba jednak przesadziłeś Racja, powinno być Mości Książę. Po co ta ironia? Czy ja każę tak pisać? Według mnie Edit... nadinterpretacja... Mod... to jest swego rodzaju obelga a jesteśmy na forum modelarskim a nie... Gwarantuje że są lepsze zwroty, które można używać wobec innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Jak każdy będzie się na forum czepiał o takiego Edit... nadinterpretacja... Mod... itp. to na tym forum będzie więcej kłótni niż modelarstwa... czasem trzeba przyjac coś z żartem popracuj nad ojczystym ;] Nigdy nie widziałem żeby Seb zrobił jakis poważny błąd w pisowni :] PS. Edit... nadinterpretacja... Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Edit... Post nie na temat. Usunięty w całości... Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Edit... Część wypowiedzi nie na temat została usunięta... Do trzech razy sztuka, i na kogo wypadnie na tego bęc... Mod... Sam model na tym etapie wygląda dobrze, ciekawie wygląda ta "wymiana opon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Tak bardzo ciekawie, tylko gdzie są koce grzewcze :Pumcia nie będzie miała przyczepności :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 A z jakiej firmy ta Puma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Italeri. Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Yyyyy... troszeczkę sie powaliło w temacie... Wróćmy do tematu... co do modelu czysto sklejony, szkoda że metalowej lufy nie dokupiłeś do pumy sa na prawdę tanie. Zobaczymy co dalej nakombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Chyba nie Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Producent to raczej DML czyli Dragon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Czołem! Zlepione bardzo fajnie. Czekam na relacje z malowania. Blaszki z zestawu, czy dokupione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Po kolorze wyprasek widać było że to DML a nie Italeri, podobnie rzecz się ma z detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Italerka też jest szara (wiem bo mam), ale to DML, poznałem po kanistrach z blaszką w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 To może po prostu niech autor odpowie, bo tak to sobie możemy zgadywać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Co jest? No, Modelarzu! Gdzie relacja z malowania? Już jestem zaniepokojony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 No i co w tym temacie??????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam. Model to DML, fakt tego nie dodałem...po prostu pośpiech( z czasem krucho ostatnio) 1 wypowiedź była grzecznością, 2 złośliwością..trzecia natomiast to istny trolling . Przecież szarpał netowo się nie będę, szkoda na to czasu, mam inne zajęcia - lepienie modeli. marioba, muszę tylko uporać się z innymi pojazdami na etapie budowy i ruszam z nią.Nigdy nie robiłem scenki "schodkowej" a taka wisi mi na "haczyku" czas jakiś. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi