Panzer4 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 "Churchill" przebijał bok Tygrysa z odległosci 600 metrów Jaki Churchill? Bo jak z działem 75mm Mk.V to ja bym się tak bardzo nie smiał na Twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 marioba dobrze gada(nie bardzo w sumie rozumeim co napisal) ale polac mu ,hehe ostatecznie model wyglada bardzo efektownie i to sie liczy,czolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Jaki Churchill? Bo jak z działem 75mm Mk.V Nie nie. Było tam wyraźnie napisane, że z armatą 57 mm. Pamiętam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Bardzo ładny model, najbardziej podobają mi się właśnie te "kontrowersyjne" odpryski zimmeritu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Jeszcze raz dzięki koledzy za zainteresowanie . Tak jak pisałem wcześniej wtopiłem pojazd w teren oraz zmieniłem barwę podłoża czy dobrze zrobiłem nie wiem ale dla mnie się podoba .Projekt uważam za zakończony gdyż mogę go w końcu sknocić . Marioba dzięki za wykład ja to wiem od bardzo dawna a kto nie wie to jest wyszukiwarka ale dodrze że żeś napisał . Mirek . A oto fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 jeden z najładniejszych modli jakie ostatnio widziałem. smakowitość dla oka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Oczywiście że piękny, ale KT którego robisz chyba przebije słonia. PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi