METYS Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Wiem METYS, przykryłeś klawiaturę częściami od modeli, narzędziami i dlatego jest to niemy warsztat. Zgadłem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Dla mnie (chodź czasem sam szeroko potrafię z suchym pędzlem pojechać) za dużo tych srebrnych przetarć. Lepiej robić suchy pędzel rozjaśnioną farbą bazową, wtedy się tak nie odcina a daję bardzo ładny efekt. No i przydałby się bardziej zdecydowany wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Nie obcyndalasz się. Ja się biedzę z moim już dłuższy czas i coś go zamknąć nie mogę... Szklana przegroda przed wieżyczką nie powinna być tak zamalowana jak u Ciebie. Część wystająca ponad kadłub powinna być cała przeźroczysta oprócz ram. Hm, aż chyba dziś do moich przysiądę.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Emmm... metalik? Baza pod odpryski? Silnik nieco monotonny... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 METYS, odezwiesz się chociaż raz? Ładnie wyszedł kolorek pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Co jest, jakiś foch na forumowiczów czy "milczący" zakład? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thaumaturgos Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Zdjęcia mówią same za siebie Mnie się bardzo podoba ta maszyna, lecz chyba przegiąłeś delikatnie z przetarciami. Poważnie się zastanawiam czy nie wystartować z tym modelem jako pierwsza w życiu czterdziestka-ósemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Zdjęcia mówią same za siebie Very Happy Mnie się bardzo podoba ta maszyna, lecz chyba przegiąłeś delikatnie z przetarciami.Poważnie się zastanawiam czy nie wystartować z tym modelem jako pierwsza w życiu czterdziestka-ósemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Fajnie, szkoda ze znaków rozpoznawczych nie malowałeś, a zamiast czarnego washa lepszy byłby szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Bajerancki. Jakiej farb (firma i numer) użyłeś do malowania kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Bajerancki. Jakiej farb (firma i numer) użyłeś do malowania kamuflażu? Biała to Vallejo Air 71001 a szara to też Vallejo i też Air 71048 Dark Sea Grey, co prawda instrukcja podaje dark gull grey, ale jednak ten odcień wydał mi się bliższy oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Bajer. Pędzę ze swoim Iłem i spróbuję odwalić tak samo dobrą robotę. Ale te zacieki na 3. i 5. foto, to nie wyszły chyba, strasznie kulfoniaste jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Dzięki za pomoc Właśnie robię Avengera i zastanawiam się nad doborem farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Zacieki trochę słabe, reszta extra pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Heh Ł.Sosnowski, teraz chyba co druga osoba robi Avengera mnie też to czeka i też ten zestaw, co by było śmieszniej to też chciałem to malowanie. Jednak teraz mam dylemat - to co METYS lub ze słynnego lotu 19. METYS - znakomita robota, co tu dużo gadać, masz skila facet i już noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Te brudki na zbliżeniach jakoś średnio mi się podobają. I farba czasem Ci zeszła. Powierzchnia farby ładna za to, tylko monotonna - będziesz jakoś cieniował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi