marioba Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 (edytowane) Witam Szanownych Forumowiczów! Przedstawiam kolejnego gniota z mojej kolekcji, zrobionego jakiś czas temu. A22 Churchill MkVII Crocodile 1:35. Model jeszcze dwudziestowieczny, a dokładnie to stara Tamiya. Zrobiony z pudła i pomalowany tak dla odmiany Humbrolem. Kończony Pactra, Vallejo, chińskie oleje i pastele. Zapraszam do ogladania i oceny. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Ahhh... nie ma to jak pancerka I to jeszcze dobrze zrobiona Ma ten piękny brzydal jakies wnętrze?? Czy ten wlaz tak tylko otwarty? Model ładny,, jeśli mogę to tak ująć Pzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Czołem! Właz jest otwarty bo czeka na manekina, którego próbuję kupić. Wnętrza nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Jaki gniot model pięknie wykonany i nie za mocno styrany . Popełniłem kiedyś takiego i za każdym razem jak patrzę na te małe kółka to mnie śmiech ogarnia stonoga . Twój jest ładny będzie jakaś podstawka ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 super,podoba mi sie kurzenie i suchy pedzel.cale malowanie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Hej ! Panie sklejacz, no bardzo ładnie...jakby to powiedział pewien gość: no brawo Jasiu Jednak chyba coś grzebnąłeś w nim, bo te gumowe(?) chlapacze to w zestawie nie są tak pomiętolone hm? Właśnie, i mnie on interesuje - tylko jak na laika z tematem, niebardzo mogę walorkę do niego wyszukać. Jest świetnie malarsko, ale na IV "dałeś więcej dla oka". p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Chlapacze to plastik z zestawu wycieniony nożem do tapet i papierem ściernym. Sam model to starocie, Edek robił kiedyś blaszki do tego http://www.eduard.cz/products/card.php?id_product=215&name=&catalogue_nb=&type=1&pgroup=2&scale=4&product_month=&product_year=&page_start=80 i ktoś jakieś graty z żywicy. Generalnie to zabawka. Chyba AFVClub zrobił zestaw Mk V, ale go naocznie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Obaj wpadliśmy na pomysł z poszarpanymi fartuchami. Ja bałem się je zbytnio masakrować, Ty poszedłeś dalej i wyszły znacznie lepiej. Te kanistry na tylnym błotniku powinny mieć uchwyty. Ja z tego powodu z nich zrezygnowałem . Nie chciało mi się ich dorabiać Podoba mi się kurzenie. Bardzo fajnie wyszedł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Fajny churchilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Bardzo elegancko pomalowany. Wszystko w sam raz , nic nie przesadzone i bardzo mi się podoba. Sam jestem w trakcie klejenia Mk.III i jak zakończę to dopiero zobaczysz gniota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi