MINSTRAL Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Oto moje kolejne dziwadelłko tym razem przeciwlotnicze z działkami 20 mm skala 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Super projekt, fajna kolorystyka i odrapania ale chyba powinien być w dziale SF zamieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Masz od tego dział SF żeby zamieszczać takie dziwadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 17 Lutego 2010 Oto moje kolejne dziwadelłko tym razem przeciwlotnicze z działkami 20 mm skala 1:35Świetne A gdzie wątek warsztatowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Świetny potworek Chętnie obejrzałbym wątek warsztatowy takiego dziwoląga.Gratuluje udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Super ten 'pajęczak' wygląda Klimat scenki też bardzo fajny. Ogólnie całość na duży + !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Tak bez warsztatu Flakiem od razu między oczy? Bardzo mi się twoja praca podoba , a smętny obsługant - jeszcze bardziej Napisz, co to za model (MaK ?) , czy figurka wchodziła w skład zestawu? No i dałbyś parę zbliżen konstrukcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 figurka to jakiś zabłąkany żywiczny niemaszek MAK z ebaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Tak bez warsztatu Flakiem od razu między oczy? To znak firmowy Minstrala. Bardzo podobają mi się takie zabawki, ale ta jakoś mi do gustu nie przypadła. Nie chodzi o wykonanie, bo jest bardzo dobre, ale ta maszyneria nie miała by prawa stać na tych cieniutkich nóżkach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 model będzie w Bytomiu to sobie będzie można luknać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Model oczywiście świetnie się prezentuje, ale co jak co to siła odrzutu działek, przy takich cieniuśkich podstawkach, spowodowałaby, że cała ta machineria tańczyłaby na podłożu przy wystrzałach, zwłaszcza na takim płaskim betonie jak jest pokazane na makiecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 dlatego taki dziwne zawieszenie które niezależnie przenosi siłę odrzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 No cóż nielubuje sie w takich dziwadłach, ale wykonanie jest naprawde dobre. Możę zrobił byś cos z gwiezdnych wojen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Bardzo fajny pomysł, podoba mi się i gratuluję. Wykonania i wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Coraz więcej na forach widzę II-wojennych Transformerów Chyba sam się niedługo skusze na takie cuś, troszke części po smart kit'ach mi zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi