MINSTRAL Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Oto moje kolejne dziwadelłko tym razem przeciwlotnicze z działkami 20 mm skala 1:35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Super projekt, fajna kolorystyka i odrapania ale chyba powinien być w dziale SF zamieszczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Masz od tego dział SF żeby zamieszczać takie dziwadła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted February 17, 2010 Super Moderator Share Posted February 17, 2010 Oto moje kolejne dziwadelłko tym razem przeciwlotnicze z działkami 20 mm skala 1:35Świetne A gdzie wątek warsztatowy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Świetny potworek Chętnie obejrzałbym wątek warsztatowy takiego dziwoląga.Gratuluje udanego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACER Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Super ten 'pajęczak' wygląda Klimat scenki też bardzo fajny. Ogólnie całość na duży + !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Tak bez warsztatu Flakiem od razu między oczy? Bardzo mi się twoja praca podoba , a smętny obsługant - jeszcze bardziej Napisz, co to za model (MaK ?) , czy figurka wchodziła w skład zestawu? No i dałbyś parę zbliżen konstrukcji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MINSTRAL Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 figurka to jakiś zabłąkany żywiczny niemaszek MAK z ebaya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Tak bez warsztatu Flakiem od razu między oczy? To znak firmowy Minstrala. Bardzo podobają mi się takie zabawki, ale ta jakoś mi do gustu nie przypadła. Nie chodzi o wykonanie, bo jest bardzo dobre, ale ta maszyneria nie miała by prawa stać na tych cieniutkich nóżkach. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MINSTRAL Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 model będzie w Bytomiu to sobie będzie można luknać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_D Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Model oczywiście świetnie się prezentuje, ale co jak co to siła odrzutu działek, przy takich cieniuśkich podstawkach, spowodowałaby, że cała ta machineria tańczyłaby na podłożu przy wystrzałach, zwłaszcza na takim płaskim betonie jak jest pokazane na makiecie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MINSTRAL Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 dlatego taki dziwne zawieszenie które niezależnie przenosi siłę odrzutu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayhawk60 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 No cóż nielubuje sie w takich dziwadłach, ale wykonanie jest naprawde dobre. Możę zrobił byś cos z gwiezdnych wojen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Bardzo fajny pomysł, podoba mi się i gratuluję. Wykonania i wyobraźni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Coraz więcej na forach widzę II-wojennych Transformerów Chyba sam się niedługo skusze na takie cuś, troszke części po smart kit'ach mi zostaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts