kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Drodzy koledzy, jakiej broni mogły używać siły specjalne USA w 2003 roku w Afganistanie? Chciałbym wrzucić jedną albo dwie pukawki do tego Dumvee, tylko nie wiem co by tam najbardziej pasowało Mam M16, M16 z granatnikiem M203, M4, snajperski M40... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 M 16 wg. mnie to nie bardzo pasują do sił specjalnych. Ja proponowałbym M4 sam lub z granatnikiem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 M16A3 z M203, M4, M60 i M249 - tego używali w 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Oddziały specjalne to dość ogólnie powiedziane Ale byłbym raczej za M4. M40 mógł też wystąpić jako broń wyborowa. Z M16 byłbym ostrożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedzi Cieć malinowy ze mnie, bo zamiast najpierw przejrzeć zdjęcia... A na zdjęciach całkiem sporo broni ręcznej się załapało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 Ostatnie zakupy do tego modelu - farba Model Master (2136) US Army/Marines Sand oraz zestaw karabinów Trumpetera (00506) AR-15/M16/M4 Family - M4/M203 & M4A1: Jakość karabinów nieziemska, ramki odlane w ruchomych formach - lufy są "nawiercone" Zacząłem też malowanie - na razie bardzo powoli. Gotowe są tylko karabiny: Zrobiłem także przenośną chłodziarkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Super zestawik karabinów (myślałem o tym zestawie) Prośba o fotki tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 Super zestawik karabinów (myślałem o tym zestawie) Prośba o fotki tego zestawu W pracy mam w zakładkach link do in-boxa znalezionego w sieci. Jutro podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 Dobrzy ludzie podesłali linka. Jest tam in-box wszystkich zestawów Trumpetera z rodziny karabinów AR-15/M16/M4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Maja 2010 Autor Share Napisano 15 Maja 2010 Powoli się maluje. Bardzo powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Powoli się maluje. Bardzo powoli... Lecę zrobić poprawki, bo widzę, że trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 radiostacja Malujesz powoli ale z jakim skutkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Dzięki Ale zdjęcie mi dupiate wyszło, na żywo nawet mnie się podoba ta elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 BFT wygląda jakbyś wsadził tam zdjęcie, co to jest Aż boję się myśleć o efekcie końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 BFT wygląda jakbyś wsadził tam zdjęcie, co to jest To jest wydrukowany na cienkim papierze samoprzylepnym, pomalowany lakierem błyszczącym screenshot z monitora BFT, o taki: Choć to czasem samobójstwo, wrzucam kilka zbliżeń stolika RTV, jeszcze przed poprawkami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 co prawda z daleka wygląda jakby film oglądali taka głowa głowa IronMena się robi............ ale zbliżenie uratowało wszystko. ps słuchawka nie ma dziurek - ani na mikrofonie ani "przy uchu". a na klawiaturze podciąg ostrość na literkach bo słabo widać a poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Perfekcyjna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Mały kroczek do przodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Jakiego łosia robiłeś, olejnego Bo tak jak ja malujesz pędzlem i z doświadczenia wiem, że akrylowy i lakier akrylowy lubią się mieszać podczas nanoszenia matu pędzlem. Domyślam się, że dałeś połysk, wash olejny i lakier akrylowy Nie było problemów z rozmazywaniem Ja męczyłem się nawet z nanoszeniem washa na lakier matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Używam do washa olejnej farby jakiejś włoskiej firmy "Maimeri" (+ White Spirit, standardowo wcześniej sidolux), na to mat Pactry. Problemów na razie nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Zrób jeszcze fotkę obrotnicy z dachem.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Zrób jeszcze fotkę obrotnicy z dachem.;) Proszę bardzo: A tu kolejny mały kroczek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Podziwiam Koła oczywiście pobrudzisz potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi