WARECKI Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Witam ! Sklejony , pomalowany itd..... opis budowy na wątku warsztatowym . Proszę oceniać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MINSTRAL Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 niezły ale obicia do banii za duże i za regularne wyglądają jak kamo radziłbym ci robić obicia farbą olejną zawsze jak nie wychodzi można poprawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 całkiem fajnie się prezentuje, jedynie obicia psują efekt. ale wrażenie ogólne jest całkiem pozytywne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akahoshi Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Rzeczywiście, pojazd fajnie pomalowany, jednak obicia są dosyć kiepskie. Ale nie przejmuj się tym, praktyka czyni mistrza. Jak ja pierwszy raz robiłem obicia wyglądały jeszcze gorzej Trochę kurzu by się zdało na układ jezdny położyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Pomaluj ograniczniki bo są do połowy białe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Witam! Modelik fajny. Uwielbiam te niemieckie traktory. Ale jak sam napisałeś jest tylko sklejony i pomalowany. Zrób mu może jakiś "upgrade". Ja bym przyciemnił dół. Może jeszcze trochę washa? Poza tym modelik jest ładnie pomalowany i podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 doskonale wykończone detale super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Cały bolesny błąd w obiciach, które już są nie do usunięcia. Dla zwiększenia efektu zakładamy, że wszyscy użytkownicy trzaskali z rozmachem wszystkimi możliwymi ruchomymi elementami. Do tego dochodzą punkciki np. od odłamków moździerzowych. Takie "ptaszki" w kształcie V są nie z tej bajki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Hmm jeśli nie jesteś do końca zadowolony z obić, może spróbuj niektóre uratować i podjedź je troszeczkę gąbeczką Gdybyś za bardzo nie zwiększył ich rozmiaru przy tej czynności, mógłbyś uzyskać większe zróżnicowanie w ich kształtach i wyglądzie, efekt moim zdaniem mógłby być na plus. Model tak czy siak udany, pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARECKI Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Witam! Przyjmuję krytykę ws. obić ciut za dużo. Poprawka będzie wykonana , przymierzam się do gąbeczki i kurzenia . Efekty zaprezentuję po wykonaniu . Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts