marioba Napisano 23 Listopada 2020 Autor Share Napisano 23 Listopada 2020 Czołem! Taka ciekawostka historyczna. W lipcu w Forcie Czerniakowskim znalazłem szczątki Flaka 36/37 wydobytego na plaży w Kuźnicy w 2019 roku. Te zdjęcia to taki dodatek do tematu. Jak komuś będą się podobały, to OK. I tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 27 minut temu, marioba napisał: ....w Forcie Czerniakowskim znalazłem szczątki Flaka 36/37 wydobytego na plaży w Kuźnicy w 2019 roku.... dobrze wiedzieć gdzie trafiła bo swego czasy było o tej podstawie głośno a potem zniknęła... Ja jeszcze dodam, iż biorąc pod uwagę lokalizację jej znalezienia można w ciemno zakładać, iż należała do Flak-Abteilung 767 (767.Dyw. Art.Plot.) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi