RH Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Myślę że administrator nie będzie ciosał kołków ze pokazuje coś takiego. Ale z drugiej strony to przecież też model i to historyczny na ,którym latal na froncie wschodnim E.Hartman Samolot skala 1:9 "biala jedynka" me-109 G6 Różnica miedzy "stojakami " a tym jest taka że ten może jeszcze latać I tu jest ta różnica , bo oprócz ładnej wiernej sylwetki mozna sie jeszcze poczuć asem przestworzy pilotując ta maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Ty gigantomanie ;) widzieć takie cacko w powietrzu to jest coś Kiedy wybierasz się na loty? No i pytanie mam jedno - malowałeś go, czy to oryginalne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Niedługo zaczniesz budować repliki Napisz może ile w tym modelu jest Twojej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Flying styro kit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 ODPOWIADAM Zestawik kupiony juz gotowy,tylko z bardzo wrednym malowaniem http://www.parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ4980 A że jako tako param sie plastikami starajac sie jak najbardziej upodobnic go do orginalu ,to nie moglem znieść tego sztucznego malowanka , Wziąłem atentki z Model Master i go "psiknąłem" No a efekt jest jaki jest A tu filmik z lotu tego platowca (ale to jeszcze nie ja ) Ja poczekam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Wszystko OK, tylko nie mam pojęcia czy poradziłbym sobie z lądowaniem... ;) Ten element jest na pewno najtrudniejszy i niebezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Rajcuje mnie jeszcze ten P-51 http://www.metacafe.com/watch/2972213/parkzone_p51d_mustang/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Wszystko OK, tylko nie mam pojęcia czy poradziłbym sobie z lądowaniem... ;) Ten element jest na pewno najtrudniejszy i niebezpieczny. Myślę że bez podwozia bylo by to latwiejsze .Prawie jak szybowiec ,na trawce więc i bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Ale Hellcatów takich to nie ma? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Ale Hellcatów takich to nie ma? ;) Z tej firmy niema ,robia konwersje z T-38 parkzone , Ale orginalny jest taki,ze skladanym podwoziem na silnik spalinowy ewentualnie elektryczny http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=4841 Ewentualnie taki http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=7873 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Samolot to Bf 109 G-6, a pilot to E.Hartmann I wcale się nie czepiam, to raczej misja Gratuluje fajnej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Rajcuje mnie jeszcze ten P-51 Na TVN Turbo jakiś czas temu w programie Gadżet przymierzyli sie do niego. Na filmikach był bajer rower, ale jak facet wziął go za domem puścił w polu to w pierwszym locie zaliczył kreta i było po zabawie. Kadłub rozpadł się na kilka części i nadawał się tylko na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Rajcuje mnie jeszcze ten P-51 Na TVN Turbo jakiś czas temu w programie Gadżet przymierzyli sie do niego. Na filmikach był bajer rower, ale jak facet wziął go za domem puścił w polu to w pierwszym locie zaliczył kreta i było po zabawie. Kadłub rozpadł się na kilka części i nadawał się tylko na śmieci. Bo te modele nie są dla nowicjuszy ,troszke trzeba mieć pojecia o lataniu. Wiekszość delikwentów mysli że wystarczy model kupić puścić i bedzie latał Ale w realu to nie jest tak ,Wyobraźmy sobie kolesia który kupil sobie np.F-16 wsiada do niego i myśli ze już jest asem przestworzy.a do tego dluga droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Ale w realu to nie jest tak ,Wyobraźmy sobie kolesia który kupil sobie np.F-16 wsiada do niego i myśli ze już jest asem przestworzy.a do tego dluga droga SmileReal to niestety nie "Miłość szmaragd i krokodyl" gdzie F-16 odpala się jednym guzikiem. Cała procedura trwa chyba z 15 minut...polecam Falcona 4.0. Paradoksalnie sprowadza na ziemię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Powiem więcej. W końcu ludzie uczą się latami, a potem kolejne lata czekają by wcisnąć ten jeden guziczek i wcale nie chodzi tu o guziczek do odpalania silnika samolotu Tym bardziej, że większość z nich obecnie się nie doczekuje tego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi